Devamı var ya sonuncularıda yazayım.....
=> Birgün annem ve babam yemeğe çıkacaklardı..Benide ablamla beraber evde bıraktılar..Ablam bana bakacaktı..Ama abbenle babam çıktıktan az sonra ablamda hazırlanmıştı..Bana başımın çağresine bakmam gerektiğini söyledi ve gitti...Bende karşı komşunun kızını (çocukluk aşklarımdan biri..) eve çağırdım..Bir süre evcilik oynadık..Sonra kız açıktığını söyledi..Bende ona yemek yapabileceğimi söyledim..Ne istersin diye sordum...Dolapta donmuş balık vardı kız balık istedi...Ama ilk denememde başarısız oldum..Başkada balığım yoktu..Eğer olmadı desem kız gidecekti köşeye sıkışmıştım...Gözüme ablamın akvaryumu çarptı neden olmasınki dedim...Balıkları alıp kızarttım kız pişmiş balıkları görünce çıklık attı..Aynı anda suratıma bir tokat yemiştim..Kız tam bir hayvan severdi kendide balık bakıyordu ayrıca akvaryum balığının yenmeyeceğini bilecek kadar zekiydi..Bense saatlerce ağladım...Küçüğü böyle bir tepki verdiyse ablam beni ne yapar diyerek...Sonra aklıma muhteşem bir fikir geldi..En azından ben öyle sandım kızarmış balıklarım dışındaki pullar dökülmüştü..Ben onları alıp altın sarısına boyadım ve akvaryuma geri attım...Sonra uyumuşum...Annem beni odama götürmüş sabah uyandığımda ablam bana yiyecek gibi bakıryor ama hiç birşey diyemiyordu..Ben anlamadı sanmıştım..Meğer annemle babam beni bırakıp gittiği için çok kızmış..Eğer bana birşey derse yada yaparsa telefonunu elinden almakla tehtit etmişler...
=>Yine çocukluk aşklarımdan biriyle evde yanlızdım...Yine ablam beni bırakıp gitmişti...Kız fazla süslü ama çok güzeldi..Ne dese kabul ediyordum..Ablamın eşyalarını görmek istediğini söyledi..Ablamın odasına gittik.Kız birkaç elbise giyebilir miyim dedi..Surat ifadesi o kadar tatlıydıki hayır diyemedim..Odadan çıktım biraz sonra kız yanıma geldi..Bittiğimin resmiydi..Ablamın en sevdiği garip siyah deri olduğunu söylediği pantol ve sevgilisinin aldığı tişort kızın üstündeydi ama kesilmiş bir şekilde..Ayağındaysa ablamın anneme ısrar kıyamet aldırttığı 5 haftalığını verdiği topuklu çizmeler yanlız topukları kırılmış bir vaziyette...Kızı görür görmez çığlık attım..Kız hiç kendini bozmadan bana bakıp tişört ve pantol çok büyüktü makasla azıcık ufalttım..Ayakkabılarda çok yüksekti azıcık kısalttım dedi..Sonrasını hatırlamak bile istemiyorum...