Hepsi Fan Club™
Küçükken ben.... 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Küçükken ben.... 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Küçükken ben....

+5
Jezz
enigmaticgirl
♥CeMr(E)dİ(s)
RmySd «CK»
|meRve'cK|
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1688
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 30
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 23/11/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/07/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Beşiktaş

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeÇarş. 05 Ağus. 2009, 20:23

Not:Bunların hiç birinin benle alakası yok ben yapmadım..Kimin yaptığı konusundada hiç bir fikrim yok kuzenimin bir arkadaşı ama isimsiz bir oyun sonucu çocukluğunu anlatmış bunları yazmış Very Happy Very Happy

Arrow Ayakkabılarımın bağcıklarını hep birbirine doladığım için 18 kez kafamı kırmışım Very Happy :d

Arrow Erkek olmama rağmen annem beni kız gibi giydirirmiş hatta bu duruma o kadar alışmışımki arada annemin ve ablamın makyaj mazemelerini aşırıp suratımı boyarmışım Very Happy Very Happy

Arrow Annemin gizli yerine sakladığı paraları (ç)alıp kendi gizli yerime saklıyormuşum sonrada o gizli yeri unutunca annemden fırça yiyormuşum Very Happy Very Happy

Arrow Annem görünce yememe izin vermiyor diye herkezin uyumasını bekleyip mutfaktan çikolatayı aşırırdım ama her sabah annem anlardı nasıl diye sordum geçenlerde meğer yerken yüzüme bulaştırıyormuşum oda yastığıma bulaşıyormuş Very Happy Very Happy

Arrow İnsanları yanaklarından öpünce çocuğum olur sanardım o yüzden beni öpmek isteyenlerden kaçardım Very Happy Very Happy

Arrow Uğur böceği motifli ibr kolyesi vardı annemin..Ben onu gerçek böceği öldürüp yapıyorlar sandığım için annem onu takınca korkup kaçardım Very Happy Very Happy

Arrow Ablam bana gözlerim açık hapşırırsam gözlerimin yerinden fırlayacağını söylemişti..O günden sonra çok denedim ama yapamadım Very Happy Very Happy

Arrow Yine ablam dilimle kolumun dirseğini yalamamın imkansız olduğunu söylemişti..O günden sonra defolarca denedim sonunda kolum çıktı omzumdan ama başaramadım (kolu çıkmış derdine bak ya Very Happy Very Happy)

Arrow Ablam bir keresinde bana kırmızı boyanın kan ile oluşturulduğunu söylemişti...O günden sonra uzunca bir süre kırmızı hiç birşey giymedim yemedim içmedim Very Happy Very Happy

Arrow Ablam bana kafamdan kan akınca kanla beraber beyinde gider aptal olursun demişti..Her kafam yarıldığında acıdığı için değil aptal olacağım için ağlardım Very Happy Very Happy

Idea Daha bir sürü var bunları yapan kim bilmiyorum kuzenimden buldum bende bi kağıda yazılıydı Very Happy :DAma kuzenin yazısı değildi temin ederim onun olsa en başta ben dalga geçerdim Very Happy Very Happy Eğer beğendiyseniz devam ederim Smile

En son angels-demons tarafından Cuma 07 Ağus. 2009, 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RmySd «CK»
Co-Admin
Co-Admin
RmySd «CK»

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5935
Kadın
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 26/04/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/10/08
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeÇarş. 05 Ağus. 2009, 21:24

Bence devam etmelisin.. Very Happy
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeÇarş. 05 Ağus. 2009, 21:30

~CMrMys~ demiş ki:
Bence devam etmelisin.. Very Happy

Sıkmayayım sonra Very Happy Very Happy Diğerleride komik gerçi ama...
♥CeMr(E)dİ(s)
EskiToprakÜye
EskiToprakÜye
♥CeMr(E)dİ(s)

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5799
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 13/04/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/08
<b>Takımım</b> Takımım : Fenerbahçe

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 15:08

Harikasın devam +rep
enigmaticgirl
GirişimciÜye
GirişimciÜye
enigmaticgirl

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 132
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 01/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/07/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 17:57

çok güzel devam et tatlım x]
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 18:08

Beğenmenize çok sevindim ilk boşluğumda devam edeceğim Smile Smile

+ rep içinde ayrıca teşekkürler Smile Wink
Jezz
DergiEditörü
DergiEditörü

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1603
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 26
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 23/10/98
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/06/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 18:39

Yazık,çocuğun akLı yok.Kafasını kırdığı için artık böyLe düşünüyor.Acıdım. Very Happy
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 19:24

Evet devam ediyorum biraz daha yayınlayayım....

=>5 yaşındayken doğum günümde anneme neden o gün eğlence yapıldığını sormuştum..
Annemde bana benim o gün doğduğumu söylemişti..Baya uzun bir süre düşünmüştüm "eğer ben ogün doğduysam neden bebek değilim diye..." Very Happy Very Happy

=>Ablam bana dondurmanın sütten yapıldığını söylemişti..Bense direk olarak dondurma yapan inek var sanmıştım haftalarca o inekten bir tane almaları için aileme yalvardım. Very Happy:D

=>Ablam bacağına birşeyler yazardı(kopya Very Happy) dövme yaptığını düşünürdüm..Birgün yine yazarken yakaladım banada yazmazsa annemlere söylemekle tehtit ettim öce kızdı sonra güldü ve kabul etti..Ama bacağımda güzel olmayacağını söyledi ve anlıma yazdı sonrada çok şirin oldun diyerek fotoraflarımı çekip herkeze dağıttı..Şimdi onlardan birini buldumda meğer anlıma enayi yazmış... Very Happy Very Happy Very Happy

=>İzlediğim filmlerin tamamında kreşe giden çocuklar ilk gün ağlayıp annelerini isteyip altlarına işiyolardı..Aslında bana kalsa hiç birini yapmazdım ama sırf gelenek diye hepsini yapmıştım Very Happy

Çok zamanım yoktu şimdilik bu kadar sıkılmadıysanız devam,ederim yorumları bekliyorum....
Jezz
DergiEditörü
DergiEditörü

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1603
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 26
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 23/10/98
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/06/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 19:36

=>Ablam bacağına birşeyler yazardı(kopya ) dövme yaptığını düşünürdüm..Birgün yine yazarken yakaladım banada yazmazsa annemlere söylemekle tehtit ettim öce kızdı sonra güldü ve kabul etti..Ama bacağımda güzel olmayacağını söyledi ve anlıma yazdı sonrada çok şirin oldun diyerek fotoraflarımı çekip herkeze dağıttı..Şimdi onlardan birini buldumda meğer anlıma enayi yazmış...

Komedi Very Happy Devamm Very Happy
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 20:03

İlk fırsatta devam edeceğim tatlım (:
RmySd «CK»
Co-Admin
Co-Admin
RmySd «CK»

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 21:46

Devam devam..Merak etme ya sıkılacak gibi değil.. Very Happy
enigmaticgirl
GirişimciÜye
GirişimciÜye
enigmaticgirl

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 132
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 01/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/07/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 06 Ağus. 2009, 22:23

Süper yaa....
Devamını bekliyoruzz kuzumm Smile
♥CeMr(E)dİ(s)
EskiToprakÜye
EskiToprakÜye
♥CeMr(E)dİ(s)

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 12:12

Harikasın ya
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 14:44

Devam...... Very Happy Very Happy Very Happy

<>>Reklamlarda hep zeytinyağlı şampuanların saçı uzattığını duyardım..Bir gün evde kimse yokken küveti evde bulabildiğim tüm zeytinyağı ve şampuanlarla doldurdum içine girdim orada uyumuşum..Bir çığlık sesiyle uyandım annem karşımdaydı bana bakıyordu..Sonra beni temizlemek için saatlerce yıkamıştı.... Very Happy Very Happy

<>>Bir gün annemle babam evde yoklardı ablam ve ben kalıyorduk...Sayı saymayı yeni öğrenmiştim...Sayı saymakla beraber saatide öğrenmiştim...Gece ablam gidip yattı bense tüm gece saati takip ettim sabah ablamı uyandırmaya gittim..Uyandırdımda o ise kafama yastık attı saat daha 6 şapşal git yat dedi..Ama benim hesabıma göre saatin 12 olması gerekiyormuş..Yeni öğrendim ben yarım saati 1 saat olarak hesaplamışım Very Happy Very Happy (zeka küpü)

<>>Bir keresinde bir kıza aşık olmuştum 6 yaşındaydım...Sonra ablam kızın yanında beni rezil etmişti intikam almalıydım...Bir şekilde intikam almalıydım...Bir gece gidip ablamın saçlarını kesmiştim gizlice..Önce çok üzüldü ama okula gittiğinde baya mutlu olmuştu çünkü o dönem kısa saç modası çıkmış...Olan bana olmuştu yine ceza olarak saçım sıfıra vurdulurmuştu..Ve ablam keltoş diye bütün mahalleye reklam etmişti... Very Happy Very Happy

<>>Bir gün evde çok sıkılmıştım halamla kalıyordum ama o uyumuştu...Bende kreşte boyayla şekil yapmayı öğrenmiştim...Kendi boyamla başladım resim defteri bitince ablamın okul defterlerine geçtim..Sonra boyamda bitince ablamın makyaj mazemelerine geçtim sonra yorulup uyumuşum...Ertesi sabah kalktım ablam tualetin kapısını kitlemiş elimi yüzümü yıkatmadan beni kreşe postaladı..Kapıdan girer girmez herkez bana bakıp gülüyordu...Sonunda fark ettimki ablam bana makyaj yapmış suratım pembe ve kırmızı boya dolu Very Happy Very Happy

Şimdilik yeter yorumlardan sonra devam ederim isterseniz.......
♥CeMr(E)dİ(s)
EskiToprakÜye
EskiToprakÜye
♥CeMr(E)dİ(s)

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 15:12

Devam............ Very Happy
RmySd «CK»
Co-Admin
Co-Admin
RmySd «CK»

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 15:28

Yazık çocuğa ya Very Happy Devam..
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 15:40

Beğenmenize çok sevindim....
Yüzünüzde ufakda olsa bir tebessüm oluşturabiliyorsam ne mutlu bana Smile Smile
*EdwaRéLLa
AktifÜye
AktifÜye
*EdwaRéLLa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 490
Kadın
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 23/06/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/07/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeCuma 07 Ağus. 2009, 17:48

Ayyy Çok GüzeLLer Devam Canımm...Very Happy
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimeC.tesi 08 Ağus. 2009, 19:28

Arkadaşlar bu yazımı sizle paylaşmak istedim "küçükkken ben" ile bir ilgisi yok ama yeni başlık açmak istemedim buraya koydum umarım yanlış birşey yapmamışımdır...

ÖZETLE HAYAT

Doğarsınız...
Tek derdiniz karnınızın tokluğu,altınızın paklığıdır....
O dönem sizi ne kriz alakadar eder ne aşk meşk meseleleri hayatınızın en değerli zamanlarıdırda haberiniz yoktur....
Biraz büyür çocuk olarak nitelendirilen zamana gelirsiniz...
O dönemde para ve oyuncaklar önemlidir sizin için...
Eğer bir kardeşiniz varsa o dönemde haince planlara başlarsınız ondan nasıl kultulurum diye...Böylelikle atılır ilerideki hayatın kötülük temelleri...
Yine çocukluk döneminde parasız yapamazsınız müsrifliğin temelide o dönemlerde atılır her görülen şey istenir sahip olunmadan vazgeçilmez....
Oyuncaklar koleksiyon oluşturacak kadar oyuncağızında olsa gözünüz doymaz hep daha fazlası dersiniz işte bencillik ve aç gözlülük temelleride böyle atılır...
İlk okul çağı...
Bu çağda sizin için en önemli şey sokakda oynanan oyunlardır derslerden sıkılırsınız...
Özellikle 3. sınıftan itibaren tembel öğrenciliğin temelleri atılır...
Orta okul çağı...
Bu dönemde öncelikleriniz değişir...Aşkın sevginin farkına varırsınız...Bu dönem bilgisayarda mario^nun sevgilisinin peşinden koşmakla geçer...
Lise çağı...
Artık aşk sizin için banelleşmitir karşınızdakinin yanınıza yakışmasıdır sizin için önemli olan...Ve artık mario^nun sevgilisi yerine kendi sevgilinizin peşinde koşmaya başlarsınız..
Marka takıntısı çıkmıştır yine bu dönemde babanın ocağına incir ağıcı dikme dönemlerinden birirdir....
20^li çağlar....
Bu dönemde kızsanız evlilik erkekseniz askerlik çağı başlar...
Kızlar evlilik hayatı için hazırlığa başlar..Erkeklerse askerlik yapar....
25^li çağlar..
Bu dönemde kişi halinden mutludur bekarlık sultanlık modundadır fakat kızlarda evde kalma korkusunun temelleri atılmaya başlanır bu dönemde....Erkeklerde ise annenin evlen baskıları başlar...
30^lu yaşlar eğer bu döneme kadar evlenmemişseniz toplumda umutsuz vaka kıdemindesinizdir bu tür insanlar çocukta yapamamıştır kariyerde....
40^lı yaşlar...
Bu dönemde hemen hemen herkez hayatını yoluna koymuştur evlenip çocuğu olanların çocukları belli bir yaşa gelmiştir...Kadınlarda bu dönemde yaşlılık korkusu görülür...
50 yaşından sonra ise çocuklar kendi hayatını kurar sizde eşinizle başbaşa kalırsınız..Yeri geldiğinde didişerek yeri geldiğinde tatlı tatlı yaşar gidersiniz........
70^li yaşlardan sonra...Erkekler çocuklaşır..Kadınlarsa erkelere eşlik yerine annelik etmek zorunda kalır.....

En son mRv~yRk tarafından Salı 06 Tem. 2010, 07:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
RmySd «CK»
Co-Admin
Co-Admin
RmySd «CK»

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePaz 09 Ağus. 2009, 00:25

Bu da güzelmiş.. Very Happy Mantıklı bir yazı olmuş gerçekten.. Smile
*EdwaRéLLa
AktifÜye
AktifÜye
*EdwaRéLLa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 490
Kadın
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 23/06/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/07/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePaz 09 Ağus. 2009, 00:35

Bencede GüzeL Yazıı SağoL TatLımm
_aSaBi_
ÜstünÜye
ÜstünÜye
_aSaBi_

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 982
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 27
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 16/08/97
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 13 Ağus. 2009, 14:29

ay komedi ya..Süper !
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 13 Ağus. 2009, 15:24

_aSaBi_ demiş ki:
ay komedi ya..Süper !

Wink Wink Sağol...

Beğenmenize çok sevindim Smile Smile
*WampireLLa
AktifÜye
AktifÜye
*WampireLLa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 427
Kadın
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 13/04/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/07/09

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 13 Ağus. 2009, 15:39

ayy harika yaa!
sağol canım
|meRve'cK|
SüperModeratör
SüperModeratör
|meRve'cK|

Kadın

Küçükken ben.... Empty
MesajKonu: Geri: Küçükken ben....   Küçükken ben.... Icon_minitimePerş. 13 Ağus. 2009, 16:10

Önemli değil....
Beğenmene sevindim..

Küçükken ben....
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-