Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;)
BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!
Merhaba, Sitenin tüm özelliklerinden faydalanabilmen için, üye olman ya da giriş yapman gerekli.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Guzelce süslendi ve disariya cikmaya karar verdi..Yalniz yalniz dolasirken,,waaauw ne yakisikli cocuk dedi icinden..sanirim aşık olmustu...yanlis görmüyorum dimii diye düşündu..yakisikli cocuk ona göz kirpti..kiz yerinde duramadi basladi oynamayaaaCocuk yanina geldi ve tanistilarkiz ben sana asik oldum diyince cocuk sasirdi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]cocuk bende sana aşık oldum demesine diyecektiki
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Karsidan elinde oklava li bir kiz geliyor..noluyor burda dedi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]cocuk bilmeeem ki dedi..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]cocuk silahini cikarip kiza yoneltti ve vurdu..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]smiley-kiz naaaaptin dedi ve sesler gelmeye basladi
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve oglan kacmaya basliyor..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kizin ailesi bir araya geliyor ve kiz diyor biz evlenmek istiyoruz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]babasi diyorki gelsin istesin ozaman
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]cocuk elinde ciceklere evlerine gidiyor ve kizi istiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] babasiyla anlasiyorlar