| Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Salı 29 Haz. 2010, 20:33 | |
| sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? -yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım!
- evlerinizde elektrik var mı? - hayır, televizyonu mum ışığında izliyoz malesef.
- neredensin? - türkiye. - usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? - hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. yengenle berabermiş.
- sizde niye beyzbol yok? -sizde de uc top bilardo yok naber?
- siz orda deveye mi biniyosunuz? - evet türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. ben 18 yaşına girince babam bana deve alcak.
alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı? türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara..
paris'te bir isveçli ile geçen diyalog -nerelisin? -türküm -hayır diilsin -neden diilmişim? -çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar -nerden kapıldın bu fikre? -hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu -bravo ya...
-siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi -hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu
-ingiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs sucukmu yiyeceksin? nasıl oluyorda yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla? -ben: peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun?
- sen turksun dimi? - evet ben turkum - olmaz sen turke benzemiyorsun - bana turk tipini bi tarif etsene
- fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? - anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu tavada kızartacaksın!
-nerdensin? -turkiye - aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi?? - yokk ustunde gecen hafta tasindik..
-sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? -yoo neden -her gelen türk arabasında maşallah yazıoda
-siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? - evet.. ne guzel di mi.. - olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha - yok uc alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyo..
- sizde kitap var mi? - ne gibi? - yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz bilgileri? - valla kitap yok, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar. zaten hocaya bi sey olursa biz de okulu birakiyoruz | |
|
| |
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 29 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Salı 29 Haz. 2010, 21:04 | |
| | |
|
| |
RmySd «CK» Co-Admin
Mesaj Sayısı : 5935 Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/04/94 Kayıt tarihi : 22/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Perş. 01 Tem. 2010, 12:49 | |
| Hepsi süper çok komikler sağol (: | |
|
| |
cRescent* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 3426 Yaş : 26 Doğum tarihi : 27/07/98 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Perş. 01 Tem. 2010, 13:51 | |
| | |
|
| |
meLLies..* StilistAdmin
| |
| |
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Perş. 01 Tem. 2010, 21:18 | |
| | |
|
| |
meLLies..* StilistAdmin
| Konu: Geri: Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları Çarş. 21 Tem. 2010, 22:56 | |
| Rica ederim ,, | |
|
| |
| Türklere Sorulan İlginc Sorular ve cevapları | |
|