meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Kristen Stewart NewMoon'un en küfürbazı =D Salı 22 Haz. 2010, 15:49 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kristen Stewart The Runaways'de kız kıza gerçekleştirdiği aksiyonlarla şok etkisi yaratmış olabilir. ama New Moon'u çekerken kameralar kapalıyken gerçekten şok etkisi yapan birşeyler yaptı. New Moon DVD'sinin tanıtımında Chris Weitz bize New Moon çekimlerinde kameralar kapalıyken ortada savrulan küfürlerden oluşan bir komedi kasedi hazırlansaydı bella swan'ı oynayan oyuncunun kasette en baskın kişi olacağını söyledi. birkaç metrajda kristen olurdu aslında " diyor Chris şampiyon küfürbazını açıklayarak. Ona Kristen'in hangi küfrü seçtiğini sorduğumuzda gülüyor "Bunu halka açık bir telefonda bile söyleyemezdim " Chris Weitz yönetmenlerin edilen küfürlerden oluşan kayıtların koleksiyonunu yaptıklarını söylüyor ama halk bunları asla görmüyor. "Sanırım bu kayıtlar bizi NC-17 sınırına götürürdü (17 yaş altına uygun olmayan) Grin" Summit 'in extralar hakkında akıllarında olanın bunlar olduğunu hiç sanmıyorum "
"Herkes sette komik şeyler söylemeye bayılıyor ,ama o kadar çok sıkı çalışıyoruz ki bunun kayıtlarını tutup yayınlamaya mecalimiz kalmıyor (mecal zuha ben böyle çevirmek istedim Cheesy:D ) .her çekim sayıldı bu çocukların bozuk bir ağzı var taylor dışında o herzaman iyi konuşan biri olmuştur " Grin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Kristen Stewart NewMoon'un en küfürbazı =D Salı 22 Haz. 2010, 17:00 | |
| :D Sağol | |
|