Daha da şaşkınım ! Nasıl oldu bu skor hiç anlamadım. İlk önce maça değinmek istiyorum. Maçta ilgimi çeken iki-üç olay vardı. Bunlardan ikisi yapılan sahtekarlıklar daha kibar bir dilde söylenicek olursa hileler... Tabii bana göre yapılan bu iki davranış birer hile,sizin için konuşamıyacağım. Birincisi; Keita'nın bir hareketi gözümden kaçmadı, Fenerbahçe takımından br oyuncu ile(ismini tam olarak hatırlamıyorum) topu vermeme mücadelisindeydi. FB oyuncusu doğal bir davranış olarak onu itmeye çalıştı(dokundu desek daha doğru) sanki Keita'nın yüzüne vurmuş gibi yere yatmaz mı ! Hemen serbest vuruş verincede kalktı. İkinci olay ise; Alex'in bir davranışı. GS taraftarladından bir su şisesi atılıyor. Sakın bu davranışı desteklediğimi düşünmeyin kesinlikle yanlış bir davranış. Her neyse dediğim gibi su(plastik) şişe atılıyor. Sanki şişenin içine taş doldurmuşlar gibi kendini hemen yere attı. Neredeyse 4-5 dakika yerden kalkamadı. Şimdi düşünüyorum o kadar acıtır mıydı diye? Ama bir yanıt bulamadım. Üçüncü davranış ise FB'nin ayıbı olarak görüyorum; Volkan'ın hareketi. Topa vuruş şekli gerçekten çok ayıp bir hareketti. Sanki bize birşey demek istiyor gibi. Bu yüzden çok kınadım. Faul'lere gelecek olursak.. Tam Santos gol amak için pozisyona girmiş FB oyuncusu onu iterek reklamların olduğu yere attı, sanırım bu olay 2 kere gerçekleşmişti. Fakat hakem hiçbir şey demeden oyuna devam ettirdi. Fakat bu davranışı biz yapıyor olsaydık,neler yapacağını düşünemiyorum... Birde penaltımız vardı. Bunu fark etmişsinizdir sanırım. Yine Santos gol pozisyonuna girmiş fakat bir FB oyuncusu tarafından çekilerek durdurulmuştu. Bu kesinlikle bir penaltı çıkaracak hareketti. Ve oyuncu değişikliliği ; bir kere Arda ve Baros sakat ve onları oyuna alıpta riske girmek çok mantıksız. Fakat Jo ve Mehmet Topal'ı oyundan alarak büyük bi' riske girdik, buna hiç gerek yoktu ! Baros boşu boşunada bir sarı kart gördü ve diğer maça çıkamayacak. Birde,golü unutmamak lazım ! Kesinlikle bu kalecimizin hatasıydı ! Bunun başka bir açıklanacak tarifi yok. Ellerinden kaçırdı resmen ! Zaten golden sonra,ona her top geldiğinde taraftardan ıslık ve "yuh" tapkileri aldı. Bu maçta gerçekten büyük bir hayal kırıklılığına uğradım. Maç başladı 10 saniye oldu olmadı,bir gol pozisyonumuz var ve golü kaçırdık. Ondan sonra büyük bir umut taşıyordum içimde,bu maç iyi oynayacağız diye ama sonuç 1-0'lık bir skor. Birde teknik direktörümüz "Galatasaray'da başarılar yakalamak istiyorum" diyor. Acaba bunu nasıl başaracak ? UEFA'dan elendik,Türkiye Kupası'ndan elendik,Süper Lig'de 4.'yüz,neredeyse şampiyon olma ihtimalimiz yok oldu. Dahada aklıma gelince sinirleniyorum, iki hafta önce liderdik fakat şimdi 4.'yüz ! Bu gidişle teknik direktörüde gönderirler..
-Fazla konuştum sanırım ama düşüncelerim bundan bile fazla ama sadece bunları söyleyebildim.