ufuk' and ece AlışanÜye
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 28 Doğum tarihi : 01/07/96 Kayıt tarihi : 17/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Smiley'in Hayatı [ben yazdım süper] Cuma 19 Şub. 2010, 15:25 | |
| ben yaptım lütfen çalmayınız eğer alırsanız alıntı olduğunu belirtiniz.. [b]smiley bir bar da geceleri şarkı söylüyordu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bara gelen bir kızda smileye aşık olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kız smiley e söyledi senden çok hoşlandım dedi ama smiley onun yüzüne baktı ve dediki iyi hoş birisine benziyosun ama benim sevgilim var dedi sevgilisi tuvaletten çıktı v ona gösterdi bakbu benim sevgilim dedi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kız ağlamaya başladı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kız bu barda çok takılıyordu onu görmek için hep geliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]smiley birgün arabasıyl bar a gelirken kaza yaptı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve bir kolunu kaybetti smiley in sevgilisi (seven kız değil öbürü) onun bu tek kollu görünce güldü ve ayrıldı bu duyan smileyi seven öbür kızgeldi ve tek kolunu smiley e verdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]smiley kıza dediki tşk ederim o eski sevgilim beni buraktı demek beni sevmiyordu sevseydi bu halimle bile severdi o beni sevmiyo sen beni seviyorsun dedi, ve kızla öpüştü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]evlendiler bugün evlilik yıldönümleri için dışarıya yemeğe gittiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve aradan 2 yıl geçti smiley in 2 çocuğu oldu 1 kız 1 erkek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aradan uzun yıllar geçti kızı şarkıcı oldu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oğlu ise dj olmuştu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oğlu evli şuan kızı ise nişanlımutlu aile [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Smiley'in Hayatı [ben yazdım süper] Çarş. 17 Mart 2010, 18:32 | |
| konu yanlış yerde olmamış mı? | |
|
hepsi__1 AzimliÜye
Mesaj Sayısı : 242 Yaş : 23 Doğum tarihi : 19/02/01 Kayıt tarihi : 21/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Smiley'in Hayatı [ben yazdım süper] Perş. 18 Mart 2010, 16:30 | |
| - SmileXD demiş ki:
- konu yanlış yerde olmamış mı?
Katılıyorum | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Smiley'in Hayatı [ben yazdım süper] Paz 13 Haz. 2010, 10:41 | |
| Ben şimdi okudum da biraz karmaşık olmuş.. | |
|
cRescent* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 3426 Yaş : 26 Doğum tarihi : 27/07/98 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Smiley'in Hayatı [ben yazdım süper] Perş. 17 Haz. 2010, 10:11 | |
| - SmileXD demiş ki:
- Ben şimdi okudum da biraz karmaşık olmuş..
Aynen sağol | |
|