Alıntı değil tamamen sizin için yazdım
Öncelikle göz rengi değiştirmek lens takmadan doğal yöntemlerle mümkün. Oldukça basit yöntemlerle hayal ettiğiniz ma
vi, yeşil, bal rengi, siyah, ela... Gerekirse ''kırmızı, sarı, kehribar'' renklerine bile sahip olabilirsiniz
xD
Buna biyokinezi diyoruz. Beyin gücü ile genleri kontrol edebilme... En basiti göz renginizdeki çabuk anlaşılabilen oynamalar yapmak sizi biyokinezi konusunda geliştirmenize yardım edecektir...
(Kendimden biliyorum göz rengimi azda olsa değiştirdiğimde kendim gibi değildim x)
Önemli olan
''İNANÇ, SABIR, AZİM, TELKİN, METANET'' Lütfen ki lütfen ''Başaramam, Başaramayacağım, Bırakıyorum'' gibi yüklemler kurmayın...
Sadece inanın hayal gücünüzü zorlayın, ben bu yüzden kendi yöntemlerimi geliştirmeye başladım...
Hayal gücüm bu konuda sınırsız diyebilirim...
Mükemmel değiliz... Hiçbirimiz tabiki de mükemmel olamayacak... Yani ilk denemede başarısız olursanız yılmayın derin bir nefes alın, başarmış gibi da
vranın, ümit kesmek yasakkk x)
Öncelikle gerçekten kararınız kesin ise yöntemleri yazarak başlayayım...
1-Rahat bir ortam seçin, bunun için en etkilisi yatağınız(benim mekanımdır burası) yoga yapıyormuş misali ayaklarınızla bağdaş kurun... Dik durun, sakince rahatlayın...
2-Gözlerinizi kapayın nefes alıp
verirken farkındalığa odaklanın... Yani nefes alırken güzel renkli olarak imajine ettiğiniz ha
vanın ağzınızdan girdiğini solukborusundan akciğerlere ulaştığını ardından gri renkte imajine ettiğiniz kirli ha
vanın aynı yollardan dışarıya çıktığını hayal edin... Düşüncelerinizi uzaklaştırın, bırakın düşünmeyin, ruhunuz sussun bir defa...
3-Hiçliğe odaklanın, kendinizi hayal edin karşınızda... Hayal ettiğiniz sizi otururken
veya ayakta hayal edebilirsiniz... Hayalinizdeki siz gözleri kapalı olsun... Bir süre ona bakın (Kendinizi net bir şekilde hayal ettiğiniz gibi göremeyebilirsiniz... Ben de göremedim, sadece inanın diyorummm) Hayalinizdeki siz gözlerini açsın
ve o gözleri yapmak istediğiniz göz rengi olarak görün...
4-Bir süre sonra hayalinizdeki siz bedeninize doğru yaklaşsın bedeniniz o hayali emsin
ve içine hapsetsin... Gözlerinizi açın... Etrafınıza bakının, o istediğiniz göz rengine artık sahip olduğunuzu
ve kendinizi farklı hissettiğinize inanın...
5-Gözlerinizi bir noktaya odaklayın... Örneğin gözlerinizi yeşil yapacaksınız... Ha
vadan sihirli bir yeşil dumanın size doğru süzüldüğünü imajine edin... İşte tamamen hayal gücü diyorum. Bu dumanın gözlerinizin içine doluğunu DNA larınızın tamamen böylece değiştiğini düşünün... (Duman çok etkili bir yöntem... Bu yüzden yarım saat boyunca gözlerimi kırpmadan durduğumu
ve duman girdikçe gözlerimin yanıp yanıp sulandığını acı çektiğimi bilirim)
6-Şimdi aynaya bakabilirsiniz... Görünüşte gözleriniz renk değiştirmemiş olabilir... Normaldir. Ama daha yakından bakın değişse de değişmese ''Gözlerim renk değiştiriyor, yaşasın, başardım'' düşüncesine kapılın... Sonuç olumlu da olsa olumsuzda olsa sadece gülümseyin... Unutmayın değişimin olmaması sizi başarısız kılmaz sadece gözlerinizin değişmediğini gösterir...
Ben gözlerimi sarımsı, bal rengine benzer bir renk yapmaya çalışmıştım... Çünkü gözlerim kahwerengiydi... Basit olacağını düşündüm birbirlerine yakın renkler diye... Hergün bu yöntemleri uyguladım
ve azda olsa göz rengim değişti... Mutluluk inanç yüzündendi
ve iyice değişmeye başladı... Aynı
vampir gibi duruyor
xD
Ama şimdi artık değiştirmemeye karar
verdiğim için bıraktım
ve gözlerim yine aynı renk kah
verengi...
Emeğe saygı yorumlarınızı bekliyorum