Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;)
BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!
Merhaba, Sitenin tüm özelliklerinden faydalanabilmen için, üye olman ya da giriş yapman gerekli.
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: mRv~yRk Cuma 05 Şub. 2010, 17:53
Merwiş gerçekten bulduğun resimler çok harika Hepsi'nin bu resimlerini ben zor buluyorum x) Canım daha farklı font(yazı tipi) kullanmak her çalışmayı ister istemez güzelleştirir... Yazı tipi çok önemli x) Ayrıca birleştirmede kendini geliştirmelisin, birkaç dene anında gelişecektir (Ben de kötü yapıyorum ama biraz süsleyince çaktırmıyor) xD xD xD xD
meLLies..*
StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: mRv~yRk C.tesi 06 Şub. 2010, 13:11
Evet Merve'ye katılıyorum sadece birleştirmelerde sorunun var o kadar,diğer gibi çok iyi iş çıakracağına eminim Devam et güzeller
RmySd «CK»
Co-Admin
Mesaj Sayısı : 5935 Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/04/94 Kayıt tarihi : 22/10/08Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: mRv~yRk Paz 07 Şub. 2010, 01:56
Ben çok daha kötüsüyle başlamıştım ilk çalışmalara.. :icecream: Birkaç önemli nokta daha var olduğu sürece bu iş tamamdır..