maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: ''Espri Defterimden... xD * * Salı 02 Şub. 2010, 00:29 | |
| Alıntı şakalar bana cazip gelmiyor bu yüzden yazdığım esprilerden birkaçını sunuyorum...NOT:Biraz saçma gelebilir... Bana göre komedi lüzumsuz değildir YENİ YIL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Oh be... Hoşgeldin 2010 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Harbi mi? O zaman doğum günün kutlu olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Mal mısın ben yeni yıldan bahsediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ben de onu diyorum yeni yaşın kutlu olsun... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Mutlu yıllar sana... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Hani pasta hani [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Katil olmak istemiyorum.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yeni yılda hangi şarkı söylenirdi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Happy Birthday herhalde... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -O daha farklı olmasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Biliyorsun niye soruyorsun? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Geri sayım başladı...Az sonra 2010'a girmiş olacağız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Tüm insanlık için geri sayım başladı.Dünya'nın sonu geliyor... 2010'dan itibarenaynı anda geri sayacağız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Tamam wazgeçtim... 10, 11, 12, 13....... Geri saymayacağım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Bu yılın sana mutluluk, huzur we güzel hayallerin gerçek halini getirmesini diliyorum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Parayı da ekle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -İçimdeki hewesi ile parçaladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Mutlu yıllar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ne yağacak? Kar mı?-Her yeni yılda kar yağacak diye beklersin, lafı tabi böyle çekelersin (Kafiyeli olduu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) -Anne yeni yılda kardan adam yapabilecek miyim ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Kar yağarsa tabi yaparsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -O zaman kesin yaparım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Nedenmiş o? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Hiç, kendime telkin weriyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Burada bir espri arama anne okuyan da aramasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ewet sewgili seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız. Kar beyaz bir kabus oldu... Yollar kapandı. Trafik felç.. Salih mort... Gerisini siz düşünün. Bakalım yeni yıl gecesi ne yapacaksınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Buyur bu yılbaşı hediyen... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Aaaaa... bana yılbaşı mı aldın ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yok... 2010'a girecez yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Biz niye 10' a gidiyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Yok canım sadece 10 değil 2010'a [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ohaa... Bu çok fazla ama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Şu andan itibaren 2010'a girmiş bulunuyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ne ara, benim haberim yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Günaydın canım, gel balığa çıkalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Hoh hoh hoh hooooo .....-Bak yine o ses... Sopadan anlamıyor haalaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ne yaptın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ya bizim çatıda ho ho ho diyen birini gördüm indirdim kafasına sopa mı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ne yaptın sen? Noel baba oooo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ulan warya yeni yıl gelmez olaydı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Niçin? Hangi şartla? Nasıl? Ne zaman? Kim? Neyi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Eprinin sırası değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bak anlatayım... Kar yağdı ya. Kurtlar dağdanindim şehre yapıyor... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Aaaa nasıl türedi onlarrr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Ya bunlar Sibirya kurtları ya... Kar görmesin yani. Bizim kardan koyunu yediler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Maşallllahhhh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nasılll | |
|
'cLown #. Admin
Mesaj Sayısı : 8948 Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: ''Espri Defterimden... xD * * Salı 09 Şub. 2010, 20:20 | |
| | |
|