Hepsi Fan Club™
''Espri Defterimden... xD * * 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
''Espri Defterimden... xD * * 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

''Espri Defterimden... xD * *

3 posters
YazarMesaj
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

''Espri Defterimden... xD * * Empty
MesajKonu: ''Espri Defterimden... xD * *   ''Espri Defterimden... xD * * Icon_minitimeSalı 02 Şub. 2010, 00:29

Alıntı şakalar bana cazip gelmiyor bu yüzden yazdığım esprilerden birkaçını sunuyorum...
NOT:Biraz saçma gelebilir... Bana göre komedi lüzumsuz değildir Very Happy

YENİ YIL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Oh be... Hoşgeldin 2010 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Harbi mi? O zaman doğum günün kutlu olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Mal mısın ben yeni yıldan bahsediyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ben de onu diyorum yeni yaşın kutlu olsun... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Mutlu yıllar sana... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Hani pasta hani [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Katil olmak istemiyorum.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Yeni yılda hangi şarkı söylenirdi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Happy Birthday herhalde... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-O daha farklı olmasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Biliyorsun niye soruyorsun? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Geri sayım başladı...Az sonra 2010'a girmiş olacağız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Tüm insanlık için geri sayım başladı.Dünya'nın sonu geliyor... 2010'dan itibaren
aynı anda geri sayacağız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Tamam wazgeçtim... 10, 11, 12, 13....... Geri saymayacağım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Bu yılın sana mutluluk, huzur we güzel hayallerin gerçek halini getirmesini diliyorum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Parayı da ekle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-İçimdeki hewesi ile parçaladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Mutlu yıllar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ne yağacak? Kar mı?
-Her yeni yılda kar yağacak diye beklersin, lafı tabi böyle çekelersin (Kafiyeli olduu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )

-Anne yeni yılda kardan adam yapabilecek miyim ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Kar yağarsa tabi yaparsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-O zaman kesin yaparım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Nedenmiş o? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Hiç, kendime telkin weriyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Burada bir espri arama anne okuyan da aramasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Ewet sewgili seyirciler, bir son dakika haberi ile karşınızdayız. Kar beyaz bir kabus oldu...
Yollar kapandı. Trafik felç.. Salih mort... Gerisini siz düşünün. Bakalım yeni yıl gecesi ne yapacaksınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Buyur bu yılbaşı hediyen... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Aaaaa... bana yılbaşı mı aldın ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Yok... 2010'a girecez yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Biz niye 10' a gidiyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Yok canım sadece 10 değil 2010'a [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ohaa... Bu çok fazla ama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Şu andan itibaren 2010'a girmiş bulunuyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ne ara, benim haberim yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Günaydın canım, gel balığa çıkalım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Hoh hoh hoh hooooo .....
-Bak yine o ses... Sopadan anlamıyor haalaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ne yaptın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ya bizim çatıda ho ho ho diyen birini gördüm indirdim kafasına sopa mı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ne yaptın sen? Noel baba oooo [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

-Ulan warya yeni yıl gelmez olaydı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Niçin? Hangi şartla? Nasıl? Ne zaman? Kim? Neyi? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Eprinin sırası değil [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bak anlatayım... Kar yağdı ya. Kurtlar dağdan
indim şehre yapıyor... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Aaaa nasıl türedi onlarrr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Ya bunlar Sibirya kurtları ya... Kar görmesin yani. Bizim kardan koyunu yediler. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Maşallllahhhh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Nasılll Very Happy
'cLown #.
Admin
Admin
'cLown #.

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8948
Erkek
<b>Yaş</b> Yaş : 31
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 13/03/93
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/08
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

MesajKonu: Geri: ''Espri Defterimden... xD * *   ''Espri Defterimden... xD * * Icon_minitimeSalı 02 Şub. 2010, 00:43

Çok güzeller Smile
Alıntı :
-Geri sayım başladı...Az sonra 2010'a girmiş olacağız... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Tüm insanlık için geri sayım başladı.Dünya'nın sonu geliyor... 2010'dan itibaren
aynı anda geri sayacağız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Tamam wazgeçtim... 10, 11, 12, 13....... Geri saymayacağım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu çok güzel Smile 10,11,12 Very Happy
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

MesajKonu: Geri: ''Espri Defterimden... xD * *   ''Espri Defterimden... xD * * Icon_minitimeSalı 02 Şub. 2010, 17:56

Teşekkürler Very Happy Very Happy
яosaLié
Moderatör
Moderatör
яosaLié

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1970
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 26
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 09/03/98
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/02/10
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

MesajKonu: Geri: ''Espri Defterimden... xD * *   ''Espri Defterimden... xD * * Icon_minitimeSalı 09 Şub. 2010, 20:20

çok başarlı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

''Espri Defterimden... xD * *
1 sayfadaki 1 sayfası