Jezz DergiEditörü
Mesaj Sayısı : 1603 Yaş : 26 Doğum tarihi : 23/10/98 Kayıt tarihi : 13/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Sana Bir Mektup.. Çarş. 27 Ocak 2010, 19:42 | |
| Robert Pattinson'a..Ben seni sen olduğun için seviyorum.. Ben seni beni ben yaptığın için seviyorum.. Benim gözüm yakışıklılığında değil ki.. Ben seni yüreğimde seni seven bir duygu olduğu için seviyorum.. Saf bir şekilde delicesine seviyorum seni. Sana bir kere kavuşsam ilk işim hiç bırakmayacak şekilde sarılmak olacak.. Bir şarkı var.. Galiba bana tam olarak uygun..
Keremcem-Son Bir Kez
Denedim,günler geçmiyor.. Aynı senedeyim.. İşin kötüsü,hayalim peşimde.. Gitarım elimde.. Bithap bir haldeyim.. Bir sonbahar sabahı,yağmur öncesi, Ayrılık sonrası.. 15 gün oldu sevgili gideli Ve sevgili ağustos böcekleri.. Aşkın sonu,binbir soru işareti.. Belki bütün cevapları, İçimizde.. [b]Son bir kez gir içeri.. Kapat kitle tüm kapıları.. Ki gitme ihtimalin bile olmasın! Son bir kez bırak alev alsın. Aşkın,sonrası bedende.. Bu kış yapraklar dalında kalsın..[/u]
Sadece şunu bilmeni istiyorum..
Seni Çok Seviyorum
Ekin/Jezz | |
|
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Sana Bir Mektup.. Çarş. 27 Ocak 2010, 21:12 | |
| Vaayy süper kuzucum,beğendim (: (: | |
|