Wodwareo... VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 872 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/01/96 Kayıt tarihi : 29/05/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: İşaret mi?Yoksa sadece rüya mı? Çarş. 27 Ocak 2010, 16:43 | |
| Arkadaşlar pazar günü yengemlerde kalıyorum uyudum işte rüya görüyorum rüyamda Hepsi var geziyoruz falan sonra ormanlık bi alana gidiyoruz her yer kararıyo bi ses diyoki Yeni Albüm Şubat'ın 4 çıkacak... Aceba albüm nasıl olcak diye çok düşünüyorum ya ondan mı gördüm..Yoksa bu bi işaret mi?Bekleyip görcem.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İşaret mi?Yoksa sadece rüya mı? Salı 09 Şub. 2010, 18:19 | |
| Hmmm... Bunu sen mi yaşadın ? :S Neyse bak bana göre sadece rüyadır çünkü rüyalar insanlara işaret ya da başka birşey gelecekten ipucu wermezmiş yani batıl inançlarmış... Eğer rüyanı görmeden önce Grup Hepsi'yi we yeni çıkacak albümünü aklına getirdiysen bu bilinçaltına saklanmıştır muhtemelen... Rüyandada renk we şekillerle görünmüştür sana... Tarihin bir ilgisi olmayabilir... Rastgele bir tarih olsa gerek 4 Şubat x) | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İşaret mi?Yoksa sadece rüya mı? Ptsi 31 Mayıs 2010, 19:28 | |
| çok esrarengizmiş Sezgin... XD hayırlısı.. | |
|