Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;)
BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!
Merhaba, Sitenin tüm özelliklerinden faydalanabilmen için, üye olman ya da giriş yapman gerekli.
Mesaj Sayısı : 872 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/01/96 Kayıt tarihi : 29/05/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Hepsi mi? The Saturdays mı? Ptsi 11 Ocak 2010, 21:26
Hangi grubun kızları daha güzel???? Bence GRUP HEPSİ....
Jezz
DergiEditörü
Mesaj Sayısı : 1603 Yaş : 26 Doğum tarihi : 23/10/98 Kayıt tarihi : 13/06/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? Ptsi 11 Ocak 2010, 22:21
Ayyyy Hepsi daha güzel tabii ki de. Hemde ikinci grubun kızlarından korktum :S (özeLLikLe de sarışından ve ağzından ) Sağool !
♥CeMr(E)dİ(s)
EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? Salı 12 Ocak 2010, 20:56
Hepsi tabikide
ayşe
ÜstünÜye
Mesaj Sayısı : 561 Yaş : 30 Doğum tarihi : 31/01/94 Kayıt tarihi : 31/10/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? Cuma 15 Ocak 2010, 13:30
ya alınmayın ama bnce de saturdays...
♥CeMr(E)dİ(s)
EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? Cuma 15 Ocak 2010, 17:20
Jezz demiş ki:
Ayyyy Hepsi daha güzel tabii ki de. Hemde ikinci grubun kızlarından korktum :S (özeLLikLe de sarışından ve ağzından ) Sağool !
Alpcemos
Grafiker
Mesaj Sayısı : 841 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/06/95 Kayıt tarihi : 06/07/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? Ptsi 18 Ocak 2010, 21:13
Lütfen Anket Açınız!
nafe
O ŞimdiBanlı
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 27 Doğum tarihi : 16/01/97 Kayıt tarihi : 23/01/10Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? C.tesi 23 Ocak 2010, 11:35
BANA BAKIN SAKIN THE SATURDAYSE LAF ETMEYİN !! THE SATURDAYS HEPSİYE BİN BASAR AYRICA O SARI SAÇLI DEĞİL ONUN Bİ ADI VAR MOLLİE =)) BAKIN BEN ONLARIN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM LÜTFEN SAYGILI OLUN ONLARA LAF ETTİRMEMM !! ANLIYOMUSUNUZ ??????????????????? SAKINNNNNNN LÜTFENN ONLARIN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM BURAYA SADECE ONUN İÖÇİN ÜYE OLDUM THE SATURDAYSİ BİLMENİZ BENİ GERÇEKTEN HEYCANLANDIRDI ... LÜTFEN THE SATRUDAYSE LAF ETMEYİNNN
'cLown #.
Admin
Mesaj Sayısı : 8948 Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Kayıt tarihi : 29/08/08Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? C.tesi 23 Ocak 2010, 15:37
nafe demiş ki:
BANA BAKIN SAKIN THE SATURDAYSE LAF ETMEYİN !! THE SATURDAYS HEPSİYE BİN BASAR AYRICA O SARI SAÇLI DEĞİL ONUN Bİ ADI VAR MOLLİE =)) BAKIN BEN ONLARIN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM LÜTFEN SAYGILI OLUN ONLARA LAF ETTİRMEMM !! ANLIYOMUSUNUZ ??????????????????? SAKINNNNNNN LÜTFENN ONLARIN ÇOK BÜYÜK BİR HAYRANIYIM BURAYA SADECE ONUN İÖÇİN ÜYE OLDUM THE SATURDAYSİ BİLMENİZ BENİ GERÇEKTEN HEYCANLANDIRDI ... LÜTFEN THE SATRUDAYSE LAF ETMEYİNNN
|meRve'cK|
SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? C.tesi 23 Ocak 2010, 15:53
nafe demiş ki:
BANA BAKIN SAKIN THE SATURDAYSE LAF ETMEYİN !! THE SATURDAYS HEPSİYE BİN BASAR
Pardon ama burasıda bir Hepsi sitesi sev yada sevme sende Hepsiye laf edemezsin ayrıca düşünce özgürlüğü denen bir şey var hakarete varmadıkca herkes fikrini belirtebilir ve herkes herkesin adını bilmek zorunda değildir ayrıca büyük harfle yazı yazmak bağırmak gibi birşeydir !! Ben burda hiç bir üyenin hakaret ettiğini göremiyorum zaten öyle bir durumda yöneticiler müdahale eder ve üyelerimiz onu yapmayacak kadar olgun (bi çoğu) bir daha istek yada sorunlarını daha kibar belirtirsen bizde daha kibar karşılarız..
Wodwareo...
VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 872 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/01/96 Kayıt tarihi : 29/05/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? C.tesi 23 Ocak 2010, 19:54
nafe demiş ki:
Sen burda kimseye laf söylemeyin ben onların en büyük hayranıyım diyemezsin.... bu bi anket ve burda düşünce özgürlüğü var ayrıca mervenin de dediği gibi büyük harflerle yazmak bağırmaktır..tamam mı??Ve zaten kimsee kimseye laf etmiyo bi seferlik bi kız olduğun için kibarlığımı bozmuyorum ama bi daha ki yorumunda hepsiye bin basar gibi yorum yaparsan bu kibarlığımı bozarım
'cLown #.
Admin
Mesaj Sayısı : 8948 Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Kayıt tarihi : 29/08/08Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Geri: Hepsi mi? The Saturdays mı? C.tesi 23 Ocak 2010, 20:21