Hepsi Fan Club™
Korktum Vallaha 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Korktum Vallaha 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Korktum Vallaha

YazarMesaj
avril_lavigneci
AktifÜye
AktifÜye
avril_lavigneci

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 493
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 31
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 07/01/93
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/12/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Beşiktaş

Korktum Vallaha Empty
MesajKonu: Korktum Vallaha   Korktum Vallaha Icon_minitimePtsi 04 Ocak 2010, 19:27

Bir gün annemle babam bir yemeğe gidecekt.Abimle yanlızdık abim uyumak istediini söyledi bende tmm dedim ben hala televizyok izliyordum.
Sonra bir sat sonra camdan gelen bir uğultuyla ürktm sonra abimin odasından bir ses duydum abi ordamsın diye seslendim abim evt uyandım dedi sesi değişikti.Sonra abimden bir bardak su istedim ilk başta git kendin al diye bir ses duydum ama sonradan bana demişiki tmm ben getiririm demiş bende tmm dedim ben tvye dalmışım onra aklıma geldi abim bana su getirecekti abii hazzırmı dedim evt dedi.Sonra içtikten sonra abim birden bana güld korkunç gülyorsu gözn büyük açmıştı abi ne oluyo dedim abim sunmaya devsm etii Somra uykumun büyük bir şekilde geldiğini farkettim abi ne oluyo ba dedim abim bana sisnsi gülşyle baktı ve susmaya devam etii sonra uyuduğumda rüyamda bi cadde gördüm bir srü yola çıkan bir yoldu bu birden bütn sevdikelrim o yolun sonlarında belirdi birden hepsi yok oldu ve sadece annem le babam kaldı bir rüzgar vardı etrafta kulağıma doğru stikce hangisi diyordu sanki sonra büyük bi ses duydumm HNAGİSİİİİ diye bend ekokrmaya başladı ikisinide çok seviyodum o arada ben havale geçiriyormuşum abim ise bayılmış durumdaymış(annem anlattı) anenler gelice ikimizide hastaneye verdiler doktor benim havale geçirmiş olduğumu ama endeninini ne ouğunu anlamadığnı abisinin ise seebbsiz bir bayılma olduğuğnU söelmiş .....

ALINTI

Korktum Vallaha
1 sayfadaki 1 sayfası