| LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark | |
|
+3RmySd «EB» .YasemPeL[in]. BeLLaSh♥ 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark C.tesi 19 Ara. 2009, 09:48 | |
| liselinin karnı tok üniversitelininki hep açtır liseli eve geç kalma telaşı içindedir üniversiteli kalcak ev telaşı
liseli arabesk/fantezi dinler üniversiteli rock/****l
liseli çalışmadan ders geçer üniversiteli çalışsa da geçemez
liseli; "Öss yi kazanayım rahatlicam" üniversiteli "şu okul bitsin rahatlicam" modundadir
liseli hayallerin üniversiteli gerçeklerin peşindedir
liselinin elinden tutulur üniversitelinin belinden
liseli vurdumduymaz üniversiteli asla uyumaz
liseli alayına isyan üniversiteli alayına ihsan eder
liseli çay bahçesine gider üniversiteli kafeye
liseli aşktan anlamaz aşk peşinde koşar üniversiteli aşktan anlar not peşinde koşar
liseli hayatı anladım herşeyi yaşadım modundadır; üniversiteli kendimi nasıl geliştirebilirim modunda
liseli öğrenmeye karşıdır zorla öğretirler üniversiteli öğrenmek ister zorla öğrettirir
liseli okula zor gider üniversiteli o kurs senin bu kurs benim gezer
liseli piknik düzenler üniversiteli festival
liseli okey/bilardo oynar üniversiteli tabu/bowling
liseli üniformadan şikayet eder üniversiteli yarın ne giysem derdinden
liseli okulu asar üniversiteli evi
liseli "zengin olcam" üniversiteli "memur olcam"
liseli counter strike oynar üniversiteli play station
liseli kızlar hakkında "liselim" diye şarkılar yapılır üniversitede "işletmelim" "eğitim fakültelim" tarzı vakalar yoktur
üniversiteli nereye geldim sorusuna cevap bulamadığı için ne oldum delisi olur liseli ise büyüdüğünü sandığı için ne oldum delisi | |
|
| |
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark C.tesi 19 Ara. 2009, 11:49 | |
| KesinLikLe doğru :/ SağoL.. | |
|
| |
RmySd «EB» Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6776 Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/10/94 Kayıt tarihi : 26/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark C.tesi 19 Ara. 2009, 13:18 | |
| Tanrım üniversiteli mi oldum farketmeden ? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Liseli özelliklerinin hiçbiri bana uymuyor ama üniversitedekilerin aynısı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark C.tesi 19 Ara. 2009, 21:59 | |
| ÖnmeLi değiL. xD | |
|
| |
yoshy_zeynep GirişimciÜye
Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 27 Doğum tarihi : 02/08/97 Kayıt tarihi : 20/01/09 Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark C.tesi 19 Ara. 2009, 23:23 | |
| | |
|
| |
BeLLaSh♥ Emekli
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark Salı 22 Ara. 2009, 19:00 | |
| Ö.değiL. | |
|
| |
Alpcemos Grafiker
Mesaj Sayısı : 841 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/06/95 Kayıt tarihi : 06/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark Çarş. 23 Ara. 2009, 19:20 | |
| Katılmadıklarım; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] liseli arabesk/fantezi dinler üniversiteli rock/****l [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] liseli çalışmadan ders geçer üniversiteli çalışsa da geçemez | |
|
| |
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark Ptsi 18 Ocak 2010, 21:26 | |
| konu ilgili bölüme taşınmıştır!! | |
|
| |
| LiseLi ve ÜniversiteLi Arasındaki Fark | |
|