Hepsi Fan Club™
Bir Akıl Hastasının Günlüğü 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Bir Akıl Hastasının Günlüğü 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Bir Akıl Hastasının Günlüğü

3 posters
YazarMesaj
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
.YasemPeL[in].

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1338
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 25
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 07/06/99
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

Bir Akıl Hastasının Günlüğü Empty
MesajKonu: Bir Akıl Hastasının Günlüğü   Bir Akıl Hastasının Günlüğü Icon_minitimeÇarş. 16 Ara. 2009, 15:41

Kan ter içindeyim. dudaklarım çatlamış içimdeki ateşten, yatakta bir o tarafa bir bu tarafa dönmekten yorgun düştüm. zaten son günlerde elimi kaldırmaya bile mecalim yok. boş boş tavana bakıyorum çoğu gece. çünkü yapabilecek daha iyi şeylerim yok! gözlerimi bir an kapatabilmek için neler vermezdim ama ne mümkün. bazı geceler tavana uzun süre baktığımda şekiller görmeye başlıyorum. bazı gölgeler görüyorum. allah'ım sanırım aklımı kaybediyorum.. ve belki de çoktan kaybettim. birileri adımı sayıklıyor, uzun uzun çağırıyor beni. dönüp bakmaya korkuyorum. öyle çok korkuyorum ki artık her şeyden.. karanlıktan, gözlerimi kapamaktan ( üstelik bir an uyuyabilmek için neler vermezdim ), biriyle konuşmaktan, sokağa çıkmaktan ve nefes almaktan...
beynimi kapatmak isterdim, hiç bir şey düşünmemek. böylesi daha iyi olurdu gibime geliyor. bedenim bir demircinin potasında eriyip gidiyor sanki. elimde tuttuğumu sandığım tüm hayatlar hiç benim olmamış zaten. abidin mutluluğun resmini neden çizemedi şimdi daha iyi anlıyorum; mutluluk belki de hiç var olmadı benim için. mutluluk diye yaşadığım etkileşimler birer aldanmacaydı belki...

düşünmemem gerek, düşünmemeliyim. " düşünmemeliyim! ". neyseki karanlık odamın içine günde birkaç kez sızan, gözlerimi kısmama sebep olan, başıma ağrılar sokan bu ışık düşünmememi sağlayacak vaadlerle geliyor bana. neyseki her seferinde hemşire elindeki o ilaçlarla beynimi uyuşturuyor da bir nebze olsun huzur bulduğuma inanıyorum
avril_lavigneci
AktifÜye
AktifÜye
avril_lavigneci

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 493
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 31
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 07/01/93
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/12/09
<b>Takımım</b> Takımım : Beşiktaş

MesajKonu: Geri: Bir Akıl Hastasının Günlüğü   Bir Akıl Hastasının Günlüğü Icon_minitimeÇarş. 16 Ara. 2009, 19:41

tşk ederim
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

MesajKonu: Geri: Bir Akıl Hastasının Günlüğü   Bir Akıl Hastasının Günlüğü Icon_minitimeC.tesi 19 Ara. 2009, 21:28

İnanmıyorum yaa x(
Akıl hastası falan ama çok acı çekiyor yazıkk !
Teşekkürler...

Bir Akıl Hastasının Günlüğü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-