Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;)
BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!
Merhaba, Sitenin tüm özelliklerinden faydalanabilmen için, üye olman ya da giriş yapman gerekli.
Mesaj Sayısı : 872 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/01/96 Kayıt tarihi : 29/05/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Konu: Korkunç gece.... C.tesi 05 Ara. 2009, 17:18
Arkadaşlar dün gece yatıyordum çok korkunç bi rüya gördüm rüyamda annemle babam kavga ediyodu uyandım niye bu kadar korktuğumu anlamadım tam uykuya dalacaktım bi ses kulağıma fısıldadı korktum tam kalkıp ışığı yakacaktım zangır zangır titremeye başladım hiç bir yerim tutmadı yatakta öyleyece kala kaldım her yerim hala titriyo kulağımda koca bi ses çınlıyo gözlerimi kapattım açtığımda karşımda biri var bana bakıyor ama çook korkuyorum gözlerimden yaşlar akıyor ağlıyorum sesimde çıkmıyor sonra kapattım gözlerimi bunlar gerçek değil yaşadıklarım sadece hayal dedim dedim Bismillahı Rahmenirahhim dedim ve geçti sonra anne diye bir çığlık bastım hmn annem geldi su fln içirdi sabaha kadar yatmadım salonda televizyon izledim...Gerçekten o anlar çok korkunçtu kimsenin yaşamasını istemem... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Jezz
DergiEditörü
Mesaj Sayısı : 1603 Yaş : 26 Doğum tarihi : 23/10/98 Kayıt tarihi : 13/06/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Kuzum sanırım sen Karabasan görmüşsün.Benim bildiğim kadarıyla üç kere Bismillahirrahmanirahim deseydin ve bildiğin duaları okusaydın.Allah kimsenin başına vermesin.Çok geçmiş olsun tatlım..
Wodwareo...
VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 872 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/01/96 Kayıt tarihi : 29/05/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
bncede karabasan evde ekmek kırıntısının üstünde yattıysan veya odan danıksa o zmn gelir dikkat et canım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09Uyarı Seviyesi : Takımım :
Karabasan'Lar hiç bana gözükmedi.. Nede oLsa,her gece bi' bebek gibi karanLık korkumdan annemin yanında yatan benim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ayşe
ÜstünÜye
Mesaj Sayısı : 561 Yaş : 30 Doğum tarihi : 31/01/94 Kayıt tarihi : 31/10/09Uyarı Seviyesi : Takımım :