Hepsi Fan Club™
Transa Geçmek (= 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Transa Geçmek (= 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Transa Geçmek (=

YazarMesaj
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

Transa Geçmek (= Empty
MesajKonu: Transa Geçmek (=   Transa Geçmek (= Icon_minitimePtsi 19 Ekim 2009, 19:49

Evet arkadaşlar bildiğime göre transa geçmek beyninizi beta durumundayken alfa durumuna geçirtmektir... Yani uykudaki
modudur... Ben bu yöntemi yatağımda uzanırken yaptım saniyesine
gündüz gözü uyumuştum Very Happy Very Happy Neymiş bundan sonra transa geçmek için yatmamam lazımmış Very Happy Very Happy Evet alıntı yazıdaki gibi yaparsanız harika olacaktır... Transa Geçmek (= 101842

1)Rahatça oturun.Yatmayın çünkü uykuya dalabilirsiniz.

2)6'ya kadar sayarak nefes alın,6 ya kadar sayarak nefesinizi tutun sonra 6' ya kadar sayarak nefes verin.Tamamen rahatlayana kadar bu nefes alışverişine devam edin.İdeal olarak,vücudunuzu hissedemeyecek hale gelmelisiniz.

3)Karanlıkta bir merdiveni tutunarak indiğinizi hayal edin.Gözünüzde bir merdiven canlandırmayın;sadece bunu yaptığınızı hissedebilecek kadar hayal edin.Nefes verirken kendinizi bir yada iki basamak aşağı iniyormuş gibi hissedin.Nefes alırken de merdivende tutunup kaldığınızı...

4)Şimdi,merdiveni bırakın ve serbestçe geriye doğru düşün.Başınız dönerse ya da kafanız karışırsa;dikkatinizi vücudunuzun ön tarafına getirin,bu duracaktır.Bu zihinsel düşme efekti,derin rahatlama ve zihinsel sakinlikle birleştiğinde trans durumuna gitmenize sebep olacaktır.

Ağırlık hissine ulaşınca zihinsel düşme egzersizini durdurun.Merdiven hoşunuza gitmediyse kendinizi bir asansörde hayal edin.Nefes verirken düştüğünüzü,nefes alırken durduğunuzu hissedin.

5)Bu durumu olabildğince uzun tutun.Transa girme süresi değişkendir;derin rahatlama tecrübenize ve zihinsel sakinliğinize bağlıdır.

6)Transtan çıkmak için:
El ya da ayak parmaklarınızı hareket ettirmeye konsantre olun.Herhangi bir parmağınızı hareket ettirdiğinizde,ellerinizi bükün kollarınızı hareket ettirin,başınızı sallayın vs.Vücudunuzu canlandırın ayağa kalkın ve birkaç dakika etrafta yürüyün.

Transa Geçmek (=
1 sayfadaki 1 sayfası