.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Perş. 15 Ekim 2009, 20:45 | |
| bizim zamanımızda da bilgisayar vardı, masanın üstüne koyardık, - (torun topluluğu) puhaaaaaa - niye gülüyorsunuz yahu ? - dede bilgisayar niye hacim kaplıyordu, biz onu anlamadık? şu anda bu odada yüzyirmi beş tane bilgisayar var, bak çağırıyorum geliyor (torun tavana bağırır)"sektör a yazılım dosyasını indir" zınnnn (tavandaki bilgisayar seslenir) "yazılım dosyası indi efendim, konuştuklarınız yazılacak, derhal bin kopyası çıkarılacaktır" - (akıllı torun bize döner) bak ortada kasa ekran edevat alet hiçbirşey yok, eskidenmiş oooooooooooooo.... - peki evladım. nasıl çalışıyor bu alet? (tavana dönerek) "bilgisayar bana su getir" - (torun ve arkadaşları topluluğu) puhaaaa
- televizyonu izliyordum, baktım kuleye çarptı bir tane sonra bir tane daha, an ve an yaşadım o sahneleri. - uçak ne? zeplin gibi bişi mi? - uçak böyle uzun bir yolcu salonuna sahip, kanatları olan araçtı. kalktığı zaman bile bizim ülkemizde otobüs daha yaygındı.
-evladım bizim zamanımızda insanlık vardı. -insanlık ne demek dede? -insanların birbiriyle yardımlaşması demekti evlat -niye ki herkes kendinden sorumlu değilmi? -yok o zaman insan ancak başkasına yardım edince mutlu oluyordu -yani böyle bişey gerçekten varmıydı dede -evet evlat
torunumla böyle bir diyalog yaşamak istemiyorum. eğer sizde istemiyorsanız çevrenize biraz daha dikkatli bakın. belki de manevi bir yardımla bile mutlu olabilecek insanlar vardır.
- ondan sonra rıza hoca takımın başına geldi - ee dede - sonra ilk sezon gidecek gibi oldu ama ondan sonra tam 44 sene şampiyon beşiktaş oldu... - peki bi zamanlar üç büyükler mi ne bişey varmış - hee evet onların hepsi şimdi amatör kümede
-yavrum eskıden wardom vardı... geyik parçalıyorduk orda... -hala var dede...!!!
-bizim zamanımızda gamze özçelik vardı seviştimi yer gök inlerdi -hadi ya -valla
yer urfa;
-eskiden bi ajda pekkan vardı 60 yaşında taş gibi kadındı. + hala öyle dedeciğim maşallah taş gibi.
- bir gün televizyonda bir oyun programı vardı... yugo muydu hugo muydu neydi... + eee dede noldu o programda? - abinin biri sunuyor... tufan mı tolga mı neydi... + eee dede anlatsana eee!! - basıyom telefonun tuşlarına gitmiyo yugo... + sonra noldu dede sonra noldu? - yenildim... mugo da ekrana dönmüş kaybettin dedi... cadının adı neydi yaa! + dede susma devam et... ne oldu sonra? - adam bana dedi ki önemli olan yarışmak... nevrim dönmüş... tolga mıydı neydi? + dedeeeee!! hadi ama anlatsanaaaa... sonunda ne oldu? - ben hiç beklenmedik bişi dedim... eeheheue!! ne dediydim neydi yaa! + ne dedin dede ha ne dedin? - dişine sokim yugo... yok yok... kafanı m.kim tufan... yok yok... + yoksa yoksa???? - hah!! hugonun a*una koyayım!! + o çocuk!!! yani yıllardır herkesin konuştuğu çocuk dedemmiiiiiiiiiiiiş!!! - sus bağırma kulağımın dibinde dedenin de ..una koyim!!!
dede bu resimdeki kuşun adı ne? kanarya yavrum.. ne biçim kuş bu dede aynı odamdaki kartalya gibi? annesi sayılır bu senin kuşunun yavrum..
| |
|
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Cuma 16 Ekim 2009, 17:09 | |
| Sağol. | |
|
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Cuma 16 Ekim 2009, 21:05 | |
| | |
|
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Paz 18 Ekim 2009, 09:52 | |
| | |
|
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Paz 18 Ekim 2009, 14:06 | |
| | |
|
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri Salı 19 Ocak 2010, 14:58 | |
| konu ilgili bölüme taşınmıştır!! | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: 2050'lili yıllarda Torun Dede Muhabbetleri C.tesi 17 Nis. 2010, 07:58 | |
| | |
|