.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Anne!! Cuma 09 Ekim 2009, 19:58 | |
| -Anne bu gece arkadaşımda kalıcam ben -Olmaz hemen eve gel -Ama anne herkes kalıyo, bende ... -Sus! cevap verme bana _______
-Kalk bulaşıkları yıka -Yıkayamam ders çalışmaya başlıycam birazdan -Başlayana kadar yıka -Ama anne .. ______
- Anne akşam arkadaşlarımla dışarıya çıkabilirmiyim ? Hayır olmaz . -Peki neden ? -Ortalığa güven olmaz sana güvenimiz sonsuz ama gece dışarılarda neler oluyo senin haberin var mı ? -Ama anne herkes gidiyo ? -Sen Herkes misin? _______
-anne -ne var -kitaplarım nerde -orda -nerde ya -orda işte sinir etme beni -orası neresi anne söylesene -aldığını yerine koymazsan öyle olur işte -of anne tamam... _______
-babam yok mu -yok -nerde -dışarı çıktı -nereye gitti -dışarı -anne anladım anladım da dışarı nereye gitti -ne bileyim ben soru sorma bana dışarıya gitti babanımı takip ediyorum ben _______
-naber anne sultan -iyiyim oturuyorum evi topladım işim var (çabuk söyle diyo yani -yemekte ne var bugün -yaptım işte bişeyler -ne yaptın canım -yemek yaptım -aa ciddimisin bende babamın çarığını yeriz diye düşünüyodum -alay etsen alay! -ya anne nolur söylesen akşam ne yemek var -gelince görürsün -anne yemin ederim hasta edersin sen insanı -sen anne olunca görürsün hasta kim -bi söyle kurban olim merakettim annecim ya -aman ne işte herzamanki yemekler çorba pilav ıdıvıdı... -ya işte şuncacık cümle için iki saattir konuşuyoruz kız anne -tamam kapa hadi hadi... _______
genç:anneeee ben çıkıyorummm. anne:kaçta gelirsin yavrum? genç:bilmemmm.9 gibi iyimiiii? anne:yok artık! genç:tamam aneee 11 gibi ewdeyim.
_______
anne:kızım ne erkek arkadası sen daha ufacık kızsın kızı:ya anne ben lise sondayım sacmalama anne:masayı toplasana koskoca kız oldun hala annen topluo kızı:ne koskoca kızı ya daha liseye gidiorm ben ________
-benle paylaşabilrsin sevgilin var mı kızım? +var anne -allah kahretmesin seni baban duyarsa naneyi yeriz
daha sonra:
-nasıl gidiyo kızım,var mı sevgili falan +yok anne yok +aaaa niye?evde kalıcan bak böyle giderse -amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan off
________
öss senesi ne zaman tv izlediğimi görse; -sen böyle izlemeye devam et, seneye de beraber izleriz.
________
-açmısın oglum? --yok anne aç degilim -pis herif içkiye para verdigi yetmiyor bide dışarda yemek yiyor, evin suyumu çıktı!!!
ertesi gün;
-açmısın oglum? --açım anne hazırlasana bişiler - pis herif iç iç bu saatte eve gel ondan sora açım de bana, içerken düşünseydin. -- anne insaf ama yuh!!!
_________
oğul- aloo, naber anne- anne- iyilik. akşam yemeğe gelecek misin? oğul- yok dışardayım, zaten geç gelirim. anne- iyi erken gel. oğul- anne geç gelirim demek için aradım zaten. anne- olsun sen yine erken gel.
_________ kız arkadaşla buluşup eve döndükten sonra...
oğul: anneaaa ben geldim anne: hoşgeldin. gelinim napıyo?? oğul: ........ anne: ne bakıyon? oğul: ne diyon anne sen? ne gelini ya anne: e kız arkadaşınla buluşmadın mı sen? oğul: e evet de anne 2 ay oldu daha dur ya... anne: olsun olsun... napıyo gelinim? oğul: ....................(televizyo nun karşısında sallamama pozisyonu alınmıştır) anne: aman iyi be...
bir süre sonra...
anne: ben gelinimi ata bindircem davullu zurnalı düğün yapçam oğul: ufff annee öyle gelin bulamazsın şimdi kimse binmez öyle ata filan anne: pırlanta kolyeyi takınca bak daha neler yapar o... oğul: oy oy oy kaynanaya bak be!! _________
-anne ben aşık oldum -hayır olmadın! sen aşık olunca ben sana söylerim
_________
anne marketten gelmiştir ve ev 4. kattadır elinde poşetlerle yukardan kızını çağırır ---gel de poşetlere yardım et --uff anneyaa ---kola ve çerezleri atıyorum bak --tamam bekle ya geliyorum
_________
Alıntı. | |
|
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Anne!! Paz 18 Ekim 2009, 09:56 | |
| | |
|
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Anne!! Paz 18 Ekim 2009, 12:46 | |
| SağoL | |
|
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Anne!! Paz 18 Ekim 2009, 14:00 | |
| | |
|