.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: İntihara sürükleyen hoca sözleri... Cuma 09 Ekim 2009, 19:54 | |
| hocam siz hangi takımı tutuyorsunuz? -ben tutmuyorum, bırakıyorumki oynasınlar
çalışırsanız boğaziçi, çalışmazsanız haftaiçi
kendilerini espri yapmak zorunda hisseden hocaların, fevri bir sekılde yaptığı, espri diyemeyeceğim sadece gaf olan sözleridir.
ders ingilizce. hoca sorar. "bu yazının türkçesini kim söyleyebilir?" ihale üstümüze kalır ve başlarız türkçesini söylemeye. lanet yazının arasında "Karı gördüm" cümlesi gecer. hani su bildiğniz hava durumu ile alakalı beyaz olan şey.
abuzittin mi?.. + anlamadım... - zıtt...
çocuklar, eğer soruyu bu yolla çözerseniz çok makbule geçer, ardından ayşe geçer nıhahahahahaha - (ses yok)
knu, denklem çözme ama bak ders bile istemiyor bizim denklem çzmemizi. kendisi söylüyor "denklem çözme!" diye.
ders matematik. sınıf dışarı çıkarılır. öğrenciler şaşkın?? "neden çıktık ki hocam?" "x'i yalnız bırakmamız gerekiyordu."
oğlum kitabın nerde senin? +evde unuttum hocam! -kendini niye unuttmadın ! uhahahahaha! ingilizce hocasının lise-3 öğrencilerine yaptığı muhteşem espri;
- "it is a dog. ne demek bu; it bir köpektir. mantıklı. it is a cat, işte bu mantıksız it nasıl kedi olur arkadaşlar."
bu espriden sonra zaten öss aşkına rapor alacak arkadaşlar rapor işlemlerini hızlandırdılar. aldıkları 20 günlük raporun ilk birkaç gününü sınava çalışmak yerine, depresyondan çıkmaya ayırdılar. iki dersimize de giren ve program nedir tanımayan hocamıza:
+hocam ne defterini açıyoruz ? -bakkal defteri. zuhahahahah (kimsenin gülmediğini görünce fade out azalır ses) tamam hadi bakalım bu kadar güldüğümüz yeter şimdi derse geçelim.
-Hocam boş saatiniz var mı?? -Arçelik var olmaz mı??
Hocam Yazılı test mi olucak klasikmi -arabesk yapıcam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-hocam sene sonu parti yapcakmıyız -akparti warya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Buda benim goemetri hocamdan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ders: Çemberlerde teğet Hocanın verdiği açıklama: Arkadaşlar şimdi görüceğimiz teğet bizim başbakanın bahsettiği ekonomik krizin teğeti değil. Malum o içimizden geçti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İntihara sürükleyen hoca sözleri... Ptsi 19 Ekim 2009, 19:53 | |
| | |
|
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İntihara sürükleyen hoca sözleri... Ptsi 19 Ekim 2009, 22:39 | |
| | |
|
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İntihara sürükleyen hoca sözleri... Ptsi 18 Ocak 2010, 22:01 | |
| konu ilgili bölüme taşınmıştır!! | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: İntihara sürükleyen hoca sözleri... Cuma 04 Haz. 2010, 12:07 | |
| süper + rep | |
|