.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Cuma 09 Ekim 2009, 16:15 | |
| *Sevgili günlük +Buyur canım - -
*Sevgili günlük +Buyur abi *Nabiyon iisindir inşallah +Ei be abi nolsun çoluk çocuk uraşıoz işte Allah iyilik versin
*Sevgili günlük +Ne var gene ne var be her allan günü günlük günlük
*Sevgili günlük +Buyur yavrum -Hayırdır yavrum mavrum ben senin bildiğin kızlardan değilim
*Sevgili günlük +Kapattık abi - -
*Sevgili günlük Cevap vermeyen t*p olsun +Orasını karıştırma nan şimdi ne var ne be
*Sevgili günlük +Buyur anam *Anne bana aldıgın günlük bana sulanıyo
*Sevgili günlük +Gene mi sen yaa *Hahaha bu gün noldu biliyomusun .. +Allah belanı wersin
*Sevgili günlük +Söyle canım *Ya ben bunları sana anlatıyorm ama başkası okumasın ok ? +nan babanın günlüğümüyüm ben
*sevgili günlük +sevgili fulyaa _ne güzel yetiştirmişim be
*sevgili günlük +aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen sonra deneyiniz *peki abi
*sevgili gün... +kapalıyız *ne zaman geleyim
*sevgili günlük +o çiçeklere yazık değil mi yeşil bir dünya için elele
*sevgili günlük +sevgili günlük diyen ağzını yerim senin *oyşş harbiden mi
*sevgili günlük +ne var
-sevgili günlük + senden bana rahat yok mu
*ama bişi annatcam +git nan arkadaşın neyin yok mu senin
*Sevgili günlük +Git nan asılma bana benim sevgilim var
* sevgili günlük!!! + Efendim *canım... ben aşık oldum... + Aldattın beni git!!! yazma artık bana
*sevgisiz günlük +Allah belanı versin emi *Seninde canım
*sevgili ve muhterem bunun yanında saygıdeğer muntazam... +Kes pıtırdıyı ne söliceksen söyle *Ben hamileyim +Aha şimdi bittik.. tükenmezle yazdın demi?
*Sevgili günlük +Pis yalaka!
*Günlüğüm canım bitanem! +Bugün olmaz tarla çamurlu *Ne alakası var nan? +Ne bileyim olm öyle bi girdin ki lafa.. *Ciddiden? +Hı hı....
-Sevgili günlük bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... +Parayı veren düdüğü çalar yiğidim.. -Hı? +Birde hamurumu gör sen
Alıntının alıntısı... | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Ptsi 19 Ekim 2009, 19:57 | |
| | |
|
'cLown #. Admin
Mesaj Sayısı : 8948 Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Ptsi 19 Ekim 2009, 21:47 | |
| Süper Sağol | |
|
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Salı 20 Ekim 2009, 19:11 | |
| Sağol harika | |
|
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Salı 20 Ekim 2009, 19:21 | |
| | |
|
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Günlüğünüz sizinle konuşursa... Ptsi 18 Ocak 2010, 22:05 | |
| konu ilgili bölüme taşınmıştır!! | |
|