| Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ßußßLes © Moderatör
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Doğum tarihi : 21/04/94 Kayıt tarihi : 11/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Çarş. 23 Eyl. 2009, 17:45 | |
| Açıklama gerek duymadım.Ben başlıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kavak yelleri
Mine: Deniz ben senden çok sıkıldım Deniz: Hayır olamaz bundan korkuyordum ah hayır mine yapma bunu bize [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mine: valla hiç kusura bakma deniz yaptım bile. hatta ben hayattan sıkıldım gidip bizim arabayla uçtuğumuz yerden uçmak istiyorum sonra denize çakılıp..oh düşüncesi bile güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deniz: Bende geliyorum Mine: Nereye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deniz: Bilmem senle ölüme bile giderim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mine: Git ya ben senden kaçıyom sen bana geliyon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deniz: Yapma ama aşkım hatta sen atlamaya kalk bende seni tutayım böle arkadan otantik olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mine: Yok yaa aslıda yaptığın numara bana sökmez deniz beyy kurtarcam ayağına orasını burasını mıncıkladın zaten kızın.Aman kalsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deniz: Ayıp ediosun aşkım benim gözüm senden başkasını görmüyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Mine: Banane ben gidiom deniz mezar taşımada "denizden kaçıyım derken denize düştü" yazın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Çarş. 23 Eyl. 2009, 18:54 | |
| | |
|
| |
ßußßLes © Moderatör
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Doğum tarihi : 21/04/94 Kayıt tarihi : 11/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Çarş. 23 Eyl. 2009, 20:14 | |
| Canım sen de böyLe bi'şey yazacaktın... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nese ben devam ediyim.Küçük KadınLar Yeliz:Enişte ben sana aşığım,boşa haLamı evLeneLim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hapisten kaçman için de pLan yaparız. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Enişte:Nayır yeLiz,sen daha çok küçüksün,kendimden utanıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ama ben haLanı çok seviyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yeliz:Ne!Ne!Neee! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sürüm sürüm süründüreceğim seni enişteemmm.HapisLerde çürüyeceksin... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Enişte:Zaten hapisteyim ben [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Cuma 09 Ekim 2009, 20:39 | |
| Selena dizisi ; Burak ; Seni sevmiyorum Selena , bırak peşimi ayı gibi kadınsın , ayıda ters kaçıyor ama olsun öylesin... Selena ; Sana bir kara büyü yapıyımda nevrin şaşsın ! Burak ; Selena'ya tekme atar Selena ölür... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu geldi anca... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
ßußßLes © Moderatör
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Cuma 09 Ekim 2009, 21:22 | |
| Haha,güzeLL... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Melekler Korusun:İpek:Barış sana acı gerçeği itiraf etmenin vakti geLdi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Barış:SöyLe İpek dinLiyorum ne acı gerçeği [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İpek:AsLında ben paran için seninLe çıkıyordum,ama baban öLdü sen de çuLsuzsun artık...Zengin biriLeri varsa söyLe de onLarLa takıLıyım artık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Barış:İnanmıyorum sana İpek,şaka d'mi bu!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İpek:Ay kıt mısın Barış,üf yaLan mı söyLicem bi'de... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Barış:İpek beni bırakamazsın,çünkü... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İpek:Biz kardeş miyiz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Barış:Hayır İpek,ben hamiLeyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İpek:Oha saLak onu ben söyLemeLiydim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Cuma 09 Ekim 2009, 21:51 | |
| Aşk-ı Memnu ; Behlül ; Seni sevmiyorum Bihter , sen amcamın eşisin ... Çok pişmanım bana yaklaşma ! der ve tokat atar... Bihter ; Aman iyi be , sana çok meraklıydım sanki biz sizin gibilere paranız var diye geliyoruz anamm! Behlül ; Yeterince paranız olduğunu sanıyordum kuzum... Bihter ; Fakiriz biz küçükken 3 kuruş para için sokakda mendil satardık ... Behlül ; Tabii ya seni görmüştüm lüks mercedeste geziyodun... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer C.tesi 10 Ekim 2009, 12:14 | |
| | |
|
| |
RmySd «EB» Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6776 Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/10/94 Kayıt tarihi : 26/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Paz 11 Ekim 2009, 13:25 | |
| Haha Twilight'lı süper olmuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Koptum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bende Deniz Yıldızı'ndan yaziiyim bari [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Deniz:Of Mert bıktım senden benim yerime kararlar vermeyi bırak artık. Mert:Amma kafa ütüledin tamam yürü git Melih'e ya Melih:Böyle eğlencesi çıkmaz ben senden zorla alıcaktım Deniz'i Deniz:İnanmıyorum Melih beni istemiyor musun ? Oysa ben.. Melih:Köylü napayım ben seni Deniz:Ama ben seni seviyordum.Seni kıskandırmak için Mert'e yakınlaştım. Mert:Deniz ? Deniz:Kusura bakma Mert. Özgür:Deniz nasıl Melih'i seversin ben de benden hoşlandığını düşünmüştüm Deniz:Hadi be Solucan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çok aptal oldu ama zaten bu başlıkta saçmalamak gerekiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Ptsi 12 Ekim 2009, 19:20 | |
| Twilight; Edward:Bella benden neden kaçıyorsun? Bella:Beyefendiye bak demin piknik tüpüylen dövüyodu,şimdi ohh ohh... Edward:Hamilemisin be kadında kusuyosun? Bella:Hamileyim doğurmicam bu çocuğu... Edward:Doğur nan karı adını Karliz veya Ezme koyucim... | |
|
| |
Bells* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/01/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
| Konu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Perş. 05 Kas. 2009, 21:09 | |
| Twilight;-Fazla aşk adamı öldürür Edward.-Neyi kastediyorsun?-Ben ölmeden ayrılmak istiyorum...-Tabii ki bende bunu istiyodum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Hadi o zaman kardeş kardeş ayrılalım... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bi' daha sana asılan olursa bana haber ver nede olsa abinim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -Tamam abicim teşekkürler...Ve kardeşçe bir sarılma... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer | |
|