Hepsi Fan Club™
Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer

5 posters
YazarMesaj
ßußßLes ©
Moderatör
Moderatör
ßußßLes ©

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 981
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 30
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 21/04/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/10/08
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Fenerbahçe

Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Empty
MesajKonu: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeÇarş. 23 Eyl. 2009, 17:45

Açıklama gerek duymadım.Ben başlıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kavak yelleri
Mine: Deniz ben senden çok sıkıldım
Deniz: Hayır olamaz bundan korkuyordum ah hayır mine yapma bunu bize [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mine: valla hiç kusura bakma deniz yaptım bile. hatta ben hayattan sıkıldım gidip bizim arabayla uçtuğumuz yerden uçmak istiyorum sonra denize çakılıp..oh düşüncesi bile güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Deniz: Bende geliyorum
Mine: Nereye [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Deniz: Bilmem senle ölüme bile giderim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mine: Git ya ben senden kaçıyom sen bana geliyon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Deniz: Yapma ama aşkım hatta sen atlamaya kalk bende seni tutayım böle arkadan otantik olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mine: Yok yaa aslıda yaptığın numara bana sökmez deniz beyy kurtarcam ayağına orasını burasını mıncıkladın zaten kızın.Aman kalsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Deniz: Ayıp ediosun aşkım benim gözüm senden başkasını görmüyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Mine: Banane ben gidiom deniz mezar taşımada "denizden kaçıyım derken denize düştü" yazın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeÇarş. 23 Eyl. 2009, 18:54

Süper koptum... Tam bir komedi olmuş... Very Happy Very Happy
Teşekkürler... xD Razz
ßußßLes ©
Moderatör
Moderatör
ßußßLes ©

Kadın

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeÇarş. 23 Eyl. 2009, 20:14

Canım sen de böyLe bi'şey yazacaktın... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nese ben devam ediyim.

Küçük KadınLar
Yeliz:Enişte ben sana aşığım,boşa haLamı evLeneLim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hapisten kaçman için de pLan yaparız. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Enişte:Nayır yeLiz,sen daha çok küçüksün,kendimden utanıyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ama ben haLanı çok seviyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yeliz:Ne!Ne!Neee! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sürüm sürüm süründüreceğim seni enişteemmm.HapisLerde çürüyeceksin... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Enişte:Zaten hapisteyim ben [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
.YasemPeL[in].

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1338
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 25
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 07/06/99
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/09

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeCuma 09 Ekim 2009, 20:39

Selena dizisi ;

Burak ; Seni sevmiyorum Selena , bırak peşimi ayı gibi kadınsın , ayıda ters kaçıyor ama olsun öylesin...

Selena ; Sana bir kara büyü yapıyımda nevrin şaşsın !

Burak ; Selena'ya tekme atar Selena ölür... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu geldi anca... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßußßLes ©
Moderatör
Moderatör
ßußßLes ©

Kadın

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeCuma 09 Ekim 2009, 21:22

Haha,güzeLL... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Melekler Korusun:

İpek:Barış sana acı gerçeği itiraf etmenin vakti geLdi. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Barış:SöyLe İpek dinLiyorum ne acı gerçeği [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İpek:AsLında ben paran için seninLe çıkıyordum,ama baban öLdü sen de çuLsuzsun artık...Zengin biriLeri varsa söyLe de onLarLa takıLıyım artık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Barış:İnanmıyorum sana İpek,şaka d'mi bu!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İpek:Ay kıt mısın Barış,üf yaLan mı söyLicem bi'de... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Barış:İpek beni bırakamazsın,çünkü... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İpek:Biz kardeş miyiz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Barış:Hayır İpek,ben hamiLeyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İpek:Oha saLak onu ben söyLemeLiydim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
.YasemPeL[in].

Kadın

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeCuma 09 Ekim 2009, 21:51

Aşk-ı Memnu ;

Behlül ; Seni sevmiyorum Bihter , sen amcamın eşisin ... Çok pişmanım bana yaklaşma ! der ve tokat atar...

Bihter ; Aman iyi be , sana çok meraklıydım sanki biz sizin gibilere paranız var diye geliyoruz anamm!

Behlül ; Yeterince paranız olduğunu sanıyordum kuzum...

Bihter ; Fakiriz biz küçükken 3 kuruş para için sokakda mendil satardık ...

Behlül ; Tabii ya seni görmüştüm lüks mercedeste geziyodun... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
maD ,,
GözdeÜye
GözdeÜye
maD ,,

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1889
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 28
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 24/01/96
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/09

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimeC.tesi 10 Ekim 2009, 12:14

Hepsi süpermiş ben devam ediyorum... Çok güzel hareketler bunlar xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Yılmaz Hoca:ÇGH diyeeenlerrr.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seyirci:.............. (çıt yok ) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yılmaz Hoca:..... eeeee ??? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seyirci:..............
Yılmaz Hoca:Aman bee ben de beğenmemiştim zaten... Hepsi alıntı alıntı saçma sapan ana fikri olmayan skeçler ıyykkk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sahnedeki puan almayı bekleyen oyuncular ağlayarak kulise koşar xD xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Umarım saçmalamamışımdır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]...

Veee... Buda diğeri....

Twilight..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Edward:Bella hani sana demişitim yaa herşeyin beni kendine çekiyor diye... sesin, yüzün hatta kokun..... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella:Eeee ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Edward:Orada hata yapmıştım hiç çekici gelmiyorsun bana aslında... Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama bennn öyleee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Üzgünüm neden böyle oldu bilemiyorum... Sad
Bella:Sana büyü mü yaptılar yaaaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İnanmıyorum... Bende sana karşı hiçbirşey hissetmiyordum aslında... Ben de başkasını seviyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Edward:Öyle miiii kim buuu ??? Söyle yüksek sesle söyle söyleee.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella:Aman bee sağır olduğun nereden bellii... Neyse söylüyorum... Aslında ben......
Edward:Dimi Jacop ??? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella:Daha sözümü bitirmedim... Jacop değil!!! Ben başından beri Jasper'ı seviyorum... Bana nasıl baktığını görmüştüm... Tabi sen kafetaryaya girmeden önce ilk o girmişti tabi onu farkettim ve acayip hoşlandım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ancak Jessica onun Alice'le birlikte olduğunu söylediğinde yıkılmıştım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Edward:Hönkkkk [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayırrrrrrrrrrrr!!!
Bella:Zaten de doğum günümde bana saldıran olarak nitelendirdiniz yaaa hani... İşte orada aslında sana saldıracaktı çünkü bana sarıldığını gördü... Kıskandı uçan kartalım benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] xD xD xD Kıskandı haliyle sana uçucaktı orada yanlış anlaşılmasın diye yönünü bana değiştirdi ve kendine öyle süs verdi... Kan kokusundan kendini kontrol edememişmişmiş diyee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bunlar farkındaysan gerçek Edward.... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Birbirimizi seviyoruz bi kere hıh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Edward:Seni terkediyorum artık istesende benim yüzümü göremeyeceksin.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bella:Koş İtalya seni bekliyor kurban olsun italya sana Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Umarım güzel yazmışımdır :S Kötü değil dimi xD
Very Happy Very Happy Very Happy
RmySd «EB»
Co-Admin
Co-Admin
RmySd «EB»

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6776
Kadın
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 26/10/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/10/08

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimePaz 11 Ekim 2009, 13:25

Haha Twilight'lı süper olmuş [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Koptum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bende Deniz Yıldızı'ndan yaziiyim bari [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Deniz:Of Mert bıktım senden benim yerime kararlar vermeyi bırak artık.
Mert:Amma kafa ütüledin tamam yürü git Melih'e ya
Melih:Böyle eğlencesi çıkmaz ben senden zorla alıcaktım Deniz'i
Deniz:İnanmıyorum Melih beni istemiyor musun ? Oysa ben..
Melih:Köylü napayım ben seni
Deniz:Ama ben seni seviyordum.Seni kıskandırmak için Mert'e yakınlaştım.
Mert:Deniz ?
Deniz:Kusura bakma Mert.
Özgür:Deniz nasıl Melih'i seversin ben de benden hoşlandığını düşünmüştüm
Deniz:Hadi be Solucan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Çok aptal oldu ama zaten bu başlıkta saçmalamak gerekiyor [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
.YasemPeL[in].

Kadın

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimePtsi 12 Ekim 2009, 19:20

Twilight;

Edward:Bella benden neden kaçıyorsun?
Bella:Beyefendiye bak demin piknik tüpüylen dövüyodu,şimdi ohh ohh...
Edward:Hamilemisin be kadında kusuyosun?
Bella:Hamileyim doğurmicam bu çocuğu...
Edward:Doğur nan karı adını Karliz veya Ezme koyucim...
Bells*
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
Bells*

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 825
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 09/01/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/06/09
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimePerş. 05 Kas. 2009, 18:15

Very Happy Very Happy hepsi komik ben ne yapsam bulamadım yav en kısa zamanda bulup koyucam
.YasemPeL[in].
VİP ÖzelÜye
VİP ÖzelÜye
.YasemPeL[in].

Kadın

MesajKonu: Geri: Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer   Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer Icon_minitimePerş. 05 Kas. 2009, 21:09

Twilight;
-Fazla aşk adamı öldürür Edward.
-Neyi kastediyorsun?
-Ben ölmeden ayrılmak istiyorum...
-Tabii ki bende bunu istiyodum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Hadi o zaman kardeş kardeş ayrılalım... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bi' daha sana asılan olursa bana haber ver nede olsa abinim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-Tamam abicim teşekkürler...
Ve kardeşçe bir sarılma... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Dizi KarakterLerinden AsLa Duyamayacağımız RepLikLer
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dizi Resimleri