.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Admin'e sitem! Ptsi 21 Eyl. 2009, 15:34 | |
| » Admin oldum dememeli, ne olacam demeli... » Admin oldum diye sevinme, banlandım diye yerinme... » Gün olur devran döner, o değnek bize de geçer... » Post’larımı beğenmediler, sen banlısın dediler... » Banlı dediler vermediler... » Ne admin anladı beni ne de sen, oysa ne çok sevmiştim ikinizi, birden.. » Üyeydim mod oldum, admine sövdüm kovuldum... » Bu post’lar alın teri, silenler miras7... » Moddan büyük admin var,Adminliğin şanı var,Fazla gerinme admin,Senden büyük Allah var.. » Adminin böylesine, yazıııklaaar ooolsuuun... » Banlıysam günahım ne? » O Şimdi banlı... » Beni bi tek o anladı, o da hemen banladı... » istedim vermediler, Sen banlısın dediler... » Sitende yer yoksa bana adminim; farketmez ben başka nickle girerim... » Rahmetli de banlardı... » Aratmatdan postlama, evine acı haber yollama... » Reputanla mı yaşadım ki, Banın ile öleyim... » Bu sene de banlılar moda... » Neyin peşindesin sen? » Aşkın bana hız verir, admin mod vız gelir.. » Baban da mı admindi breah? » Eskiden admin mi vardı? » Adminin Dizeli, sevdim köylü güzeli | |
|
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin'e sitem! Salı 19 Ocak 2010, 15:00 | |
| konu ilgili bölüme taşınmıştır!! | |
|
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin'e sitem! C.tesi 17 Nis. 2010, 08:03 | |
| | |
|