.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Muhtesem Üçlüler Ptsi 21 Eyl. 2009, 15:23 | |
| - deniz, kum, günes - yumruk, tekme, kafa - mazhar, fuat, özkan - at, avrat, ***** - Metin, Ali, Feyyaz - 3 r yani ronaldo , rivaldo , ronaldinho - fizik, kimya, biyoloji - hale, lale, jale - back to the future 1-2-3 - kulak, burun, bogaz - sigara, bira, çerez - tekila, erik, tuz. - cut-copy-paste - yatak, yorgan, yastik - normal - super - kursunsuz - raki, beyaz peynir ve kavun üçlemesi - gez, göz, arpacik - Üçlü priz - vatan, millet, sakarya - giris, gelisme, sonuç - yol, su, elektrik - içki, kumar, kadin - inek saban, güdük necmi, damat ferit - para, para, para - ctrl alt del - görmedim, duymadim, söylemedim - devlet, mafya, siyaset - x,y,z - zincir,takoz, çekme halati. - aydemir akbas, bülent kayabas, hadi çaman - hincal uluç, hasmet babaoglu, kenan onuk - good,bad and ugly - aykut kocaman,ridvan dilmen,oguz çetin - 333 - 1.çinko - 2. çinko - tombala - ali, veli, maria - karpuz, peynir, ekmek - domates,biber,patlican - debriyaj, fren, gaz - erman toroglu,Sansal büyüka,ugur. - eyup, sabri, tuncer - ingiliz-fransiz-temel - 90-60-90 - dmry - eskisözlük - google - ali veli 49 elli.. - sucuk-yumurta-ekmek - hami sami naci - don-atlet-balkon - KOPYA KAGIDI - GÖZETMEN - GARIBAN ÖGRENCI - Recep, Saban Ramazan | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |