Hepsi Fan Club™
|
Forumumuza Hoşgeldiniz....
|
Hoşgeldiniz | Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;)
BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!
|
|
| Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
.YasemPeL[in]. VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 1338 Yaş : 25 Doğum tarihi : 07/06/99 Kayıt tarihi : 08/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! Cuma 18 Eyl. 2009, 07:44 | |
| OK! dergisi,Kristen Stewart ve Robert Pattison’u bir kere daha dergi kapağına koymuştu. Bu sefer dergi,Robert’ın kişisel sebeplerden dolayı gerçeği yani Kristen’a olan aşkını saklamak zorunda olduğunu söylüyor.Dergiye göre; oyuncular Alacakaranlık yapımcıları tarafından birlikteliklerini gizli tutmaları konusunda baskı görüyorlar. Bir kaynak,OK! röportajında durumu şöyle açıkladı: ”Yapımcılar Rob ve Kris’i bir kenara çekip; onlara ilişkilerini birkaç ay daha saklı tutmalarını söylediler. Bu durum ikisinin hayatını bayağı zorlaştırıyor.” Başka Bir Kaynak da şunları söyledi: ”Rob’un tüm dünyası Kristen Rob’un erkek arkadaşları için hiç vakti yok,herkes izindeyken ortadan kaybolur bu sayede uyumadığı her dakikayı Kristen ile geçirebilir. Tamamen Kristen ile ilgilenir.”
“Ayrıca Robert’ın Kristen’e olan aşkı yapımcıları oldukçe tedirgin eder.Robert’ın Kristen’a olan saplantısından dolayı mesleki vaatlerini unutacağından korkuyorlar.” kaynak: wambie çevirmen: zeynep izel | |
| | | maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! Cuma 18 Eyl. 2009, 13:50 | |
| Sağol canım (: Çok üzüldüm onlara... | |
| | | Bells* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/01/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! C.tesi 19 Eyl. 2009, 12:03 | |
| Evet...üsteli gizleseler nolucakki tüm hayranları bunu zaten bilyor | |
| | | *EdwaRéLLa AktifÜye
Mesaj Sayısı : 490 Yaş : 29 Doğum tarihi : 23/06/95 Kayıt tarihi : 17/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! C.tesi 19 Eyl. 2009, 12:15 | |
| - rainforesT.. demiş ki:
- Sağol canım (:
Çok üzüldüm onlara... Aynn canım KatıLıyorumm..(: | |
| | | meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| | | | "Avril"* GirişimciÜye
Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 28 Doğum tarihi : 23/02/96 Kayıt tarihi : 22/08/09 Takımım :
| Konu: Katılıyorum Salı 22 Eyl. 2009, 02:36 | |
| - meLLies..* demiş ki:
- Hmm Robert'ın Kris için yapamıcağı yok gercekten de .. PayLasım için teşekkürLer .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Katılıyorum | |
| | | | Robert , Kris için herşeyi göze alıyor ! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|