_aSaBi_ ÜstünÜye
Mesaj Sayısı : 982 Yaş : 27 Doğum tarihi : 16/08/97 Kayıt tarihi : 13/07/09 Takımım :
| Konu: Ünlülerin çocukluk hayalleri Perş. 17 Eyl. 2009, 07:55 | |
| Alıntı !Ünlülerin çocukluk hayalleri Aslı Tandoğan “Çocukluğumda hayal gücüm çok genişti. Hareketleri şeyleri severdim. .. Ajan olmak, MİT gibi gizli bir örgütte görev almak isterdim. Gizli saklı şeyleri ortaya çıkarmayı çok seviyorum.”
Mehmet Ali Erbil "Küçükken tek dileğim, hariciyeci olmaktı. Ama komedyen oldum, sunucu oldum..." .. "Oğlum Ali Sadi’nin iyi bir eğitim almasını istiyorum. Asıl istediğim futbolcu olması ama kısmet..."
Demet Sağıroğlu “Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde okurken, üniversitenin Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Şan Bölümü’ne geçiş yaptım. .. Mesleğimi yapmasaydım ya grafiker ya da heykeltıraş olurdum. Şimdi bile evimde kilden heykeller yapıyorum.”
Ece Uslu “Ben çocukken, Batman filmlerinin unutulmaz ‘Kedi Kız’ karakterinin yerinde hayal ederdim kendimi. .. Mücadeleci, iradeli, karşı koyabilen, güçlü bir karakter, ancak yeri geldiğinde de çok duygusal, üstelik çok da hoş bir kadındı. .. Ben de hep onun gibi güçlü ve iradeli olmak isterdim.
Fatma Girik “Bir zamanlar dansöz olmayı kafama takmıştım. Ama öyle şakır şukur dansözlerden değil. O zaman ‘Yedi Kardeşe Yedi Gelin’ gibi müzikal filmler vardı..."
Filiz Akın "Mimar ya da dekoratör olmak istiyordum. Ama dikiş dikerek bizi geçindiren annem düşüp belini incitince ben de hem uçak hem de gemi biletleri satan Katoni şirketinde çalışmak zorunda kaldım..." .. "...O arada Dil Tarih Fakültesi Arkeoloji Bölümü’ne girdim. Bir süre sonra ‘Artist’ dergisinin açtığı yarışmayla annemle kendimizi İstanbul’da bulduk."
Leman Sam "Uçak mühendisi olmak isterdim. Bizim ailede çok pilot var. Her çocuğun uçmaya merakı vardır..." .. "...Bense uçmak yerine o uçakları yapan mühendis olmayı hayal ederdim."
Nefise Karatay "Kendimi bildim bileli hep balerin olmak istedim. Kuzenim balerindi, onu sahnede büyük bir hayranlıkla izlerdim..." .. "...Okul müsamerelerinde bir balerin rolü varsa, o hep benimdi. Ama inanılmaz zor bir meslek. Zaman içerisinde ayaklarda inanılmaz ağrılar başlıyor..." .. "...Sanırım bundan sonra ilgim piyanoya yöneldi. Ama balerin olmak hep içimde ukde kaldı." | |
|
SeLLyn ÜstünÜye
Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 28 Doğum tarihi : 02/09/96 Kayıt tarihi : 29/07/09 Takımım :
| Konu: Geri: Ünlülerin çocukluk hayalleri Perş. 17 Eyl. 2009, 08:50 | |
| | |
|
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ünlülerin çocukluk hayalleri Perş. 17 Eyl. 2009, 10:50 | |
| | |
|
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ünlülerin çocukluk hayalleri Perş. 17 Eyl. 2009, 19:31 | |
| Sağol canım.. | |
|
'asLdnz.* Moderatör
Mesaj Sayısı : 1655 Yaş : 30 Doğum tarihi : 16/08/94 Kayıt tarihi : 24/06/09 Takımım :
| Konu: Geri: Ünlülerin çocukluk hayalleri Perş. 17 Eyl. 2009, 20:49 | |
| | |
|
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ünlülerin çocukluk hayalleri Ptsi 21 Eyl. 2009, 14:53 | |
| | |
|