Hepsi Fan Club™
Avril In Studio 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Avril In Studio 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Avril In Studio

YazarMesaj
PinkraLicHé*
AktifÜye
AktifÜye
PinkraLicHé*

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 497
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 17/06/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/06/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

Avril In Studio Empty
MesajKonu: Avril In Studio   Avril In Studio Icon_minitimeÇarş. 26 Ağus. 2009, 21:49

Rolling Stone, Avril Lavigne ile stüdyo şarkıları müzikal bir sonraki disk üzerinde kocası Deryck Whibley Sum 41 ile çengel whos, yeni sayısında bir ilerleme raporu için. Büyük haber: Lavigne isnt 2007s şut si başarısını tekrarlamak isteyenngle Girlfriend, ne de o punk olarak onu durumu korumak için bakıyor-aşağılık prenses çıkar. As-yet-isimsiz Kasım disk üzerinde, Lavigne shes ile daha içe dönük ses hedefleyen yazan bir stripped-rock kayıt akustik gitar ile tahrik aşağı.Hayat bu rekor ne hakkında olduğunu thats, Lavigne Rolling Stone söyler. Bana bir çocuk-pop şarkısı sopa yapmak Its so, ama kolay oturup dürüstçe benim için, bir şey Ive yoluyla yapılmış, itsa yakın bir şey yazmak thatstamamen farklı bir şey. rağmen Lavigne güç uzak mevkisindeki-punk, hâlâ cazip paketleri Darlin olan Lavigne hiç 15 olarak Napanee içinde yaşındaki yaşayan yazdı ikinci şarkı oldu gibi şarkılar üzerinde kanca ontario. Butch WalkerLSO Lavignes dördüncü LP çalıştı. ederken Lavignes önceki albümü, onun vokal ön-ve Everybody Hurts gibi yeni parçalar üzerinde merkezi üretim duvarların arkasında sesini sakladı. Diğer başlıklar Black Star, hangi was dahil ilk gidişaynı adı taşıyan Avrils koku için tema şarkı ve olması iyi. En son kayıt gürültülü gitar ve enerji ile ilgili, ama bu gerçekten benim müzik hissetmek istedim, Lavigne SC söyledi. Lavigne daha fazla bilgi için upcoming album, check out SRolling Stone, yeni sayısında Studio özelliği. Ayrıca, Abbey Dawn of New York Moda Haftası piste 14 Eylül özellikli olacak! Bu oldukça feat, Avril'in! Congrats! Ayrıca partiden sonra MS ev sahipliği yapacak. Can't wait tove umarım bazı yeni parçalar modellerde herşeyi görün!

Alıntıdır...

Avril In Studio
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Avril Lavigne - I Don't Have To Try
» Avril resimleri
» Avril Lavigne - All You Will Never Know
» Avril Lavigne - No One Needs To Know
» Avril Lavigne - Together