maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Admin User Diyalogları xD Paz 19 Tem. 2009, 19:18 | |
| admin: Arkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. user: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu admin: Banned !
user: Hacı bak hele admin: Evet user: Hani derler ya, film yıldızı olmanın yolu rejisörün yatak odasından geçer diye. Forumlarda yönetici olmak için buna benzer bir uygulama yok değil mi ehuehuehuehu admin: Banned !
user: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya admin: ee user: Bizim bir arkadaş içerde kalmış, üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da çıkıversin ehuehuehu admin: Banned !
user: Hacı program isteklerimizi burada mı yapıyoruz. admin: evet user: O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin ehuehuehu admin: Banned !
Forum yöneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! user: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu ehueheuehu Forum yöneticisi: Banned !
User: Hacı sen ne iş yapiyon ? Forum yöneticisi: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim. User: oldu
User: Bir zamanlar hor görüp de banladığın, repsiz ama gururlu bir user vardı ya Forum yöneticisi: ee ? User: Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim
User: Abi forum yöneticisi forumda ne yapar? Forum yöneticisi: Yanlış yere açılmış konuları taşır, kurallara aykırı mesajları siler vs.. User: Getir götür işleri yani, hani ofislerde çalışan ofisboylar gibi , başka bir deyişle forumboy da diyebilir miyiz? Forum yöneticisi: Banned !
Forum yöneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yöneticisi: Banned!
User: Hocam bi dakika bakar mısın? Forum yoneticisi: Ne var lan user User: Hocam Windows bölümünde bir soru sormuştum. Kimse cevaplamamış. Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yöneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban User: ee iyi de sen Windows bölümünde moderatorsun Forum yöneticisi: ha o mu? Admin bizim halaoğlu oli. Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi User: Hönk !
User: Hacı ben avatar olarak babamın resmini koysam olur mu? Forum yöneticisi: Bana ne kardeşim ya, istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yönetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!
User: Hacı bizim bi arkadaş foruma üye oluyor. Hani kayıt olurken referans yazılan bir bolum var ya admin: ee? User: Oraya belediye meclisinde encümen üyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor admin: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!
User: Abi baksana bi admin: buyur User: Abi var ya ben oldum olası forum yöneticilerine hayranım admin: Aferin sevdim seni
admin:''Biz size, kaliteli, huzurlu ve elit bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Bu yüzden kurallar var. '' user:Aga tüm söylediklerin bir yana bu bi yana (: Yalan yok Büyükşehir belediyesi gibi çalışıyon… Çok güldüm her birine yaa | |
|
Bells* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/01/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Paz 19 Tem. 2009, 19:23 | |
| bu nasıl yönetici şıp diye banlıyor biraz daha dalga geçmesine izin verseymiş süper bir paylaşım sağol mervecim | |
|
|meRve'cK| SüperModeratör
Mesaj Sayısı : 1688 Yaş : 30 Doğum tarihi : 23/11/94 Kayıt tarihi : 02/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Paz 19 Tem. 2009, 19:33 | |
| evet süperler
User: Hacı bizim bi arkadaş foruma üye oluyor. Hani kayıt olurken referans yazılan bir bolum var ya admin: ee? User: Oraya belediye meclisinde encümen üyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor admin: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!
özelliklede bu:D:D:D | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Paz 19 Tem. 2009, 20:05 | |
| - angels-demons demiş ki:
- evet süperler
özelliklede bu:D:D:D Evet Merve'cim bende ona çok gülmüştüm Bu arada önemli değil Çiğdem'cim Doğru söyledin bu üyeler harika yaa Biraz daha dalga geçseymiş | |
|
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Salı 21 Tem. 2009, 13:03 | |
| | |
|
maD ,, GözdeÜye
| |
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Ptsi 27 Tem. 2009, 20:22 | |
| Sağol :D | |
|
BeLLa♥ GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1120 Yaş : 26 Doğum tarihi : 02/05/98 Kayıt tarihi : 03/09/09 Takımım :
| Konu: Geri: Admin User Diyalogları xD Paz 06 Eyl. 2009, 09:38 | |
| | |
|