maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Virüs ile Antivirüsün diyalogları Paz 19 Tem. 2009, 19:10 | |
| Antivirüs: Şşşşt nereye genç? Virüs: Abi birisine bakıp çıkıcam hemen… Antivirüs: Olmaz giremezsin yassah!!!
Antivirüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs: Buyrun abi ne vardı? Antivirüs: Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun. Virüs: Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var. Antivirüs: Tamam ama çok zarar vermeyin ha!
Data: Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük? Virüs: Seni daha iyi saklayabilmek için… Data: Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı? Virüs: Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle…
Virüs: Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri….. Antivirüs: Şııııt len dürzü ne ediyon burda? Virüs: Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa? Antivirüs: Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa!!! Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Antivirüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa…
Virüs: Abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: Valla ekmek parası zor çıkıyo. Virüs: Abi sigortan varmı ? Antivirüs: Yok be ne sigortası abicim ya Virüs: Abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl… Antivirüs: Tamam anasını satayım. Virüs: Saldırın ulan bu tamamdır
Virüs: Biri vardı nerde gördünüz mü? Anti virüs: Ne edecen bakim? Virüs: Hiç bi meselemiz var da… Antivirüs: Anlat evladım. Virüs: Abicim içeri gizlice girip sonraa…….. Antivirüs: Ben kimim biliyo musun? Virüs: Yoooooooo Anitivirüs: Dışarı lan ben buranın güvenlik görevlisiyim. Virüs: Bu iş burda bitmeyecek geri dönecem.
Antivirüs: Buyrun amca ne arıyodun? Çernobil: Oğlum burada bir harddisk diye bişi varmış nerede o? Antivirüs: Abi düz git soldaki kapı. Çernobil: Tamam oğlum sen biraz uzaklaş sağol.
Antivirüs: Nereye lan? Virüs: Şu programa girebilir miyim? Antivirüs: Niye lan? Virüs: Abi benim yatıcak bi evim bile yok, nolursun bi günlüğüne… Antivirüs: Geç bakem ama kimse görmesin seni.
| |
|
Bells* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/01/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Virüs ile Antivirüsün diyalogları Paz 19 Tem. 2009, 19:15 | |
| | |
|
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Virüs ile Antivirüsün diyalogları Paz 19 Tem. 2009, 20:13 | |
| | |
|
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Virüs ile Antivirüsün diyalogları Salı 21 Tem. 2009, 12:59 | |
| | |
|
BeLLa♥ GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1120 Yaş : 26 Doğum tarihi : 02/05/98 Kayıt tarihi : 03/09/09 Takımım :
| Konu: Geri: Virüs ile Antivirüsün diyalogları Paz 06 Eyl. 2009, 09:40 | |
| | |
|