Hepsi Fan Club™
Genç ve Prenses 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Genç ve Prenses 2l51t4
yönetim
Hepsi Fan Club™
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Fan Club™

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Forumumuza Hoşgeldiniz....   
Hoşgeldiniz
Foruma Hoşgeldiniz!Tüm bölümlerimizi görmek,sağ tıklamak,konu açmak,mesaj yazmak,link ve resimleri görmek ve diğer tüm ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için ÜYE OLUNUZ.. ;) BU KUTU GİRİŞ YAPINCA KAYBOLACAKTIR!

Genç ve Prenses

4 posters
YazarMesaj
meLLies..*
StilistAdmin
StilistAdmin
meLLies..*

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4233
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/06/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/02/09
<b>Uyarı Seviyesi</b> Uyarı Seviyesi : Uyarı Yok
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

Genç ve Prenses Empty
MesajKonu: Genç ve Prenses   Genç ve Prenses Icon_minitimePerş. 02 Tem. 2009, 13:51

Bunu bi' arkadaşım anlatmıştı,yazarak aynen size naklediyorum sonu süper Wink

Bir gün kötü kalpli bir cadı bir gence büyü yapar,büyü de şöyledir: Genç 1 yıl icerisinde sadece 1 kelime söyleyebilecek,2 yıl gecince 2 kelime,3 yıl geçince 3 kelime...

İşte bu genç bir gün bahçede dolaşırken çok güzel bir prenses görür ve güzelliğine tutulur. Ona "Çok güzelsiniz" demek ister ama 2 yıl gecmesi gerekir...Bu yüzden 2 yıl daha bekler bu 2 kelimeyi söyleyebilmek için...

2 yıl sonra yine bu prensesi görür ve artık ona aşık olmuştur..Bu yüzden ona "Size aşık oldum" kelimelerini de söylemek ister,böylece bi' 3 yıl daha bekler...

3 yıl gecince delikanlı kıza öyle bir tutulur ki o kızla evlenmek ister,ona "Benimle evlenir misiniz?" de demek ister,haydi yine bir 3 yıl daha beklemek zorudnadır..

Bu 3 yılın sonunda da artık toplamda 8 yıl gecmis olur..genç bütün cesaretini toplar ve prensesin yanına gider,prenses de bahcede bir bankın üstünde oturmaktadır..Prensesin yanına gelir ve ona: "Çok güzeLsiniz,size aşık oLdum,benimLe evLenir misiniz?" der.Bunun üzerine prenses ona doğru döner,kulaklarındaki kulaklıkları cıkarır ve :"Pardon müzik dinLiyordum da bi'şey mi demiştiniz?" der.. ve hikaye böyLece son buLur.. Shocked Very Happy

asLında ne kadar acıklı değil mi,sen 8 yıL bekLe o keLimeLeri söyLemek için,bi' de bakmıssın kız o sırada müzik dinLiyor Very Happy
VickyRocker
GözdeÜye
GözdeÜye

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1941
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 27
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 25/06/97
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/07/09
<b>Takımım</b> Takımım : Diğer

Genç ve Prenses Empty
MesajKonu: Geri: Genç ve Prenses   Genç ve Prenses Icon_minitimeCuma 17 Tem. 2009, 14:24

tesekkürler..
meLLies..*
StilistAdmin
StilistAdmin
meLLies..*

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4233
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 29
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/06/95
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/02/09
<b>Takımım</b> Takımım : Galatasaray

Genç ve Prenses Empty
MesajKonu: Geri: Genç ve Prenses   Genç ve Prenses Icon_minitimeCuma 31 Tem. 2009, 17:37

Rica ederim (:
*WampireLLa
AktifÜye
AktifÜye
*WampireLLa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 427
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 30
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 13/04/94
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/07/09
<b>Takımım</b> Takımım : Fenerbahçe

Genç ve Prenses Empty
MesajKonu: Geri: Genç ve Prenses   Genç ve Prenses Icon_minitimeC.tesi 01 Ağus. 2009, 17:07

sen 8 yıl bekle,cesaretini topla,kıza açıl,kız duymasın.iş mi bu ya? paylaşım için teşekkürler meleğim...
BeLLa♥
GözdeÜye
GözdeÜye
BeLLa♥

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1120
Kadın
<b>Yaş</b> Yaş : 26
<b>Doğum tarihi</b> Doğum tarihi : 02/05/98
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/09
<b>Takımım</b> Takımım : Beşiktaş

Genç ve Prenses Empty
MesajKonu: Geri: Genç ve Prenses   Genç ve Prenses Icon_minitimeC.tesi 05 Eyl. 2009, 21:55

Tsk.

Genç ve Prenses
1 sayfadaki 1 sayfası