| Ortaya Karışık Nickler :D | |
|
+11_aSaBi_ ! Mérw[E]dwarD ! bitter_cikoLata Bells* enigmaticgirl ♥CeMr(E)dİ(s) RmySd «EB» cRescent* carameLL meLLies..* ßußßLes © 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ßußßLes © Moderatör
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Doğum tarihi : 21/04/94 Kayıt tarihi : 11/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Ortaya Karışık Nickler :D Ptsi 15 Haz. 2009, 16:52 | |
| | |
|
| |
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
carameLL O ŞimdiBanlı
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 28 Doğum tarihi : 09/04/96 Kayıt tarihi : 15/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Ptsi 15 Haz. 2009, 17:40 | |
| | |
|
| |
cRescent* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 3426 Yaş : 26 Doğum tarihi : 27/07/98 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Ptsi 15 Haz. 2009, 17:48 | |
| | |
|
| |
RmySd «EB» Co-Admin
Mesaj Sayısı : 6776 Yaş : 30 Doğum tarihi : 26/10/94 Kayıt tarihi : 26/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
ßußßLes © Moderatör
Mesaj Sayısı : 981 Yaş : 30 Doğum tarihi : 21/04/94 Kayıt tarihi : 11/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Çarş. 17 Haz. 2009, 18:48 | |
| Devaaammm...
Gittiğinden beri gelmeyişlerinin kapı eşiklerinde nöbet tutuyor gözlerim , Ve hiç tanımadığım çocukların isimsizliğinde arıyorum seni , Belki hâlâ aynı şehrin sokaklarını tüketmekteyiz... Az önce yanımdan geçip gittin belki de...! Kim bilir.? Yahut binlerce kilometre var aramızda ; Ve bir yerlerde bana benzemeyen birini beklemektesin...
Ama sen bil…! “Bülbül gülce,ben sence konuşuyorum nicedir…” Unuttun mu.!!!
Bugünlerde kendimle savaşıyorum Bugünlerde hergün küsüyorum Mantığım unut diyor gönlüm asla
Ah bu gönül nuh diyor peygamber demiyorSeviyor, özlüyor, yari isityorHasretinden yanıyorumYanıp yanıp sönüyorumBeni unutursan eğerBeter olasın beter
Bugünlerde kendimle savaşıyorumBugünlerde hergün küsüyorumAh bu gönül nuh diyor peygamber demiyorSeviyor, özlüyor, yari istiyorHasretinden yanıyorumYanıp yanıp sönüyorumBeni unutursan eğer
Beter olasın beter I've become so numb , i cant feeL you theree.. (Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! ) Şu baş belası dilimi kesin ! Zilimi çalsın serzeniş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içime dolsun üzüntü
SéNdé yAz yaZ YaZ ßiR kéNaRra Yaz.. ßütün sözLéRimi.. YanıLırSam "ÇIK KARŞIMA" qösTéR kéNdiNİ °° Rüyamda Kéndimi Yonca ßahçésinde Koşarkén Gördüm °°
~ ÇocukLuquma Géri Dönmék İstédim Saçımı Ördüm ~
◦●. Né Yük Vardı OmuzLarımda Né Dérdim Oyundan ßaşka .●◦
•‹●›• Né Kadar GüzéLdi ÇocukLuqum AsLında Çocuktum ßüyüdüm •‹●›•
☆ ßüyüdükçé Kéndimé DuvarLar Ördüm ☆
๑๑ O Kadar YoruLdum ki ßazén Durmadım Yürüdüm ๑๑Ne war eLimde kaLan, bu Dünya zaten yaLan..!
qeLişinLe hayaT buLan qözLeRime qidişini izLemeyi YakıştıRamıyoRum...Hiçim Sensiz <3TakıNTıLaRım yoKTur ..hérkeSTen éşiT,DereCéde neFrét edeRİm..HeRkesin ßi mêLeq'i waRdıR..ßenîmde ßı meLei'm waRdı..sOnRa nOLduqunu anLamadan qitti..meLeksîz kaLdım ßn..''o'' qıttıkten sOnRa hıcbıRsêy yOLunda..qîtmedı..We ''o'' qeRi qeLmeyeßiLRdi..meLekLeR koRuduqu kisiyi cOk sewmez mi..ßenimki ßeni sewdi ama cOk deiLdi..Yinede HeR$eyden cOk sewiLdi.. Ben eşekten şekeR esirgemedim ki ..Eşek yapısı gereği ottan hoşLanıooo.. ! xDßєηı вσğмaк iςiη 1σ0σ dєяєdєη Su qєтıяdıηız..aмa ßєη hєpSıηı iςтiм.....Bir eLimde UmutLar bir eLimde gökYüzü..YıLdızLar kaysında DiLek TutaLm Diye...
ßu qidişLe en sonunda yasaTmaZ beNİ öLdüRüR seWdann.....
Gökyüzüne bakarmısın ay bitane Bu aLemde sen bitane İnan benim kaLbim oLsa yüz bin tane Haykırırdım çığlık çığlık yine Sen Sen Sen diye.....
KanatLarımı kaLdırdım rafa.İyiLiklerimi koydum bi kenara. Artık bende sizdenim.Artık bnde bi caniyim.
Her geleni soktuğun için kalbine... Döndü kalbin çöp tenekesine
Sαhip oLdukLαЯıмLα мutLuyuм fαzLαsıηα ihtiyαç yok !
'Çikolatalı Kekim İnternet Aleminde Tekim' (Baylıyorum buna )
Cehenneme Giderken Benim Yolladığımı Söyleyin Grup İndirimi Yaparlar
s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..* qiDémedim sénD"n uzaqa !!
waroLu$umu qoRemeDin...yoq oLu$uMu izLé.... x(
sahneSsii qerJeq teK oyuNn öLümdüü x(
öqüS qbin aNırma Sesini duyan yhoq. .
Sénin A$kın ßaLo000ooondu Söndü..!
qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie..
MOD(ukala)
Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim..
Hiçbirşeyin Anlamı Yokmuş Sen Olmadan...
Bir Keşkeye dAha yer yok KALBİMDE .. AŞKINI HeLaL et ..
I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)
' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi Akmasın Gözya$Ların IsLanmasın Ne GözLérin Ne Dé ELinin Térsi
' TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Anlamam!
' Ne Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak?
' Sénin $imdié Dék Yaßdıqın En İi $éy Kayßédmék!
Fazla sevdim seni .Fazla sakındım seni gözümden.. Fazla özledim vazla bekledim Fazla dinledim seni. Fazla anlattım sana.. Derinliğim fazla geldi sana. Fazla korktu gözün..
" ... Bu kALBiM UyKuLu ... "
beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum
| |
|
| |
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
enigmaticgirl GirişimciÜye
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 28 Doğum tarihi : 01/01/96 Kayıt tarihi : 11/07/09 Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Ptsi 13 Tem. 2009, 19:02 | |
| Çok güzeller yav | |
|
| |
Bells* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/01/95 Kayıt tarihi : 17/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Ptsi 13 Tem. 2009, 19:15 | |
| tek kelimeyle çok güzeller | |
|
| |
bitter_cikoLata AktifÜye
Mesaj Sayısı : 418 Yaş : 29 Doğum tarihi : 27/07/95 Kayıt tarihi : 15/07/09 Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Çarş. 22 Tem. 2009, 19:03 | |
| canım sen ne yaptın süperLer eLLerine sağLık | |
|
| |
! Mérw[E]dwarD ! AktifÜye
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 33 Doğum tarihi : 25/06/91 Kayıt tarihi : 16/08/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
_aSaBi_ ÜstünÜye
Mesaj Sayısı : 982 Yaş : 27 Doğum tarihi : 16/08/97 Kayıt tarihi : 13/07/09 Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D C.tesi 05 Eyl. 2009, 14:03 | |
| | |
|
| |
ßußßLes © Moderatör
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Çarş. 10 Şub. 2010, 22:09 | |
| Uzun bi' aradan sonra devam.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bir kadinin kalbi uçsuz bucaksiz bir okyanusu içinde barindiracak kadar genistir
єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓdı
NeveR uNderestimaTe THe PoweR oF StupiD PeopLe iN LarGe GroupS..
TheRe aRe TWo ThingS eNdlesS : The StupiditY oF HumanS anD THe uNiverSe ; BuT I aM NoT SuRe BouT The SeconD oNe.. (A.Einstein)
KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı..”
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!
SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe “öLümsüZ MehmetçiK” YazacağıM..!öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa “FiRaRıM” YakıN..!
aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..!
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!
ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!
TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..!
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK… ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM… Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM… [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)
HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..!
eRkekleriN “SeNi SeviyoruM” DemeSi ßiR MumuN “aSLa SönmeyeceğiM” DemesiNe ßenzeR..! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“..ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe..”
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘ <3
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
qenc Ya$ımda kaLßimi a$k’a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
maD ,, GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1889 Yaş : 28 Doğum tarihi : 24/01/96 Kayıt tarihi : 10/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Perş. 11 Şub. 2010, 21:48 | |
| | |
|
| |
Jezz DergiEditörü
Mesaj Sayısı : 1603 Yaş : 26 Doğum tarihi : 23/10/98 Kayıt tarihi : 13/06/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Perş. 11 Şub. 2010, 21:55 | |
| eRkekleriN “SeNi SeviyoruM” DemeSi ßiR MumuN “aSLa SönmeyeceğiM” DemesiNe ßenzeR..!
~~~~~~
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. .
Bunları çok sevdim.Çok güzeller.Teşekkürler böcüğüüm x) | |
|
| |
cRescent* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 3426 Yaş : 26 Doğum tarihi : 27/07/98 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Perş. 17 Haz. 2010, 10:18 | |
| Devamlarıda süper canım elline koluna sağlık+ rep | |
|
| |
яosaLié Moderatör
Mesaj Sayısı : 1970 Yaş : 26 Doğum tarihi : 09/03/98 Kayıt tarihi : 09/02/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Perş. 17 Haz. 2010, 13:19 | |
| | |
|
| |
eceren[ee] GirişimciÜye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 29 Doğum tarihi : 09/07/95 Kayıt tarihi : 14/06/10 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Ortaya Karışık Nickler :D Cuma 18 Haz. 2010, 20:09 | |
| | |
|
| |
| Ortaya Karışık Nickler :D | |
|