Oyyy..Cemre'mi gördümm..
Ama çok tatlıydı ya..
Böyle düğünü vardı birinin.Hepsi1'dekiler falan vardı..İçeri girdim..Sırayla herkesi öpüyorsun.Sıradan çıkacaktım.Baktım Mert(oğuzhan yıldız).Dur dedim şunu da öpeyim fırsattan istifade.
Onu da öptüm.Üzgündü.Yine Gülçin bir şey yapmıştı.Noldu ya dedim boşver dedi.
Sonra içeri geçtim.Böyle ailem,arkadaşlarım falan vardı..Sola bir döndüm.Cemre'mi gördüm..Herkesi bıraktım..Cemre'min yanına gittim.Yanağından öptüm şapur şupur Cemre'm dedim.. :Sorrrryyy: Sonra o da gülüyor böyle elbise giymiş süslenmiş tatlı tatlı..
Yanağını uzatıyor o da öpmem için..
Ay yerim..
Sonra tam diğer tarafına geçtim..Diğer yanağını da öpmek için.Emre(cem avnayim) geldi.O benim Cemre'm dedi ben öpecekken
Ben de dedim benim..Öpmeye çalışıyorum ben de..
Sonra masasnın üstüne kağıttan top gibi bir şey çıkardı Emre.Ben de elimle kale yaptım..
Atarsa öpemeyeceğim,gol atmazsa öpebileceğim..
Sonra böyle atıyor ben ittiriyorum girmesin falan diye..Hile yapıyorsun diyor tekrar atıyor
Sonra saymaya başlıyor neden olduğunu unuttum.1den 5e kadar sayacak..1,2,3,4..3,2,1,0.. diyor.Sonra biz Cemre'mle kopuyoruz 5 yerine tekrar geri saydı diye
Çok komik ya
Yanlış saydın diyoruz ama böyle baya bir katlanıyoruz gülmekten Cemre'mle birlikte..Sonra her güzel rüya gibi annem uyandırıyor.. :mutlusuz:
Devam etse mutlaka güzel bir şeyler olacaktı daha..
Devamını görmek için tekrar uyumaya çalıştım ama olmadı..
Çok konuştum..Kim okurki bu kadar yazıyı