| Forum Aşıklarının Sonu :) | |
|
+4♥CeMr(E)dİ(s) BeLLaSh♥ 'cLown #. meLLies..* 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Forum Aşıklarının Sonu :) C.tesi 28 Mart 2009, 16:52 | |
| Çocuk: Bana annemi anlatsana bana Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep''i vardı, bütün kurallara uyardı, bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı, hep küçük harflerle yazdı ama kader erken banladı annen. ------------------------------------------------
çocuk ve babası konuşur. çocuk; - babaaaaaa: benim haftalık rep''ime ne zaman zam yapcan??? baba; - Ben rep''i sokaktan mı topluyom??? - ben çalışıp rep kazanmak için ... -zammış pee... -------------------------------------------------------------
+eee doktor ne dedi neyin varmis? - kan tahlili falan yaptilar bedenimde bir virüs varmis + öylemi neymis virüsün ismi? - nasil yani neymis virüsün ismi? + formatlasak acaba gecermi? - ne dion sen anlamiyorumki?? + bos ver simdi ben sana o kadar dedim dimi yaklasma internete virsüs bulasir diye
---------------------------------------------------------------
-cocuk:anneee yemek çok güzel olmuş ellerine sağlık diyecem ama teşekkür butonu nerde acaba annem: ? --------------------------------------------------------------
-Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum -Müdür ---------------------------------------------------------------
-yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız
---------------------------------------------------------------
- Abii .. surdan tuzlugu uzatir misin? + kendin al lan! - Lan mi? + Eet .. -rep butonun nerde abi ..,... --------------------------------------------------------------- Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et....
------------------------------------------------
Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... ------------------------------------------------------------
Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep''e boğarım........ ---------------------------------------------------
Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ ----------------------------------------------------
Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ -----------------------------------------------------
Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi...... -------------------------------------------------------
Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... ------------------------------------------------------
sanatçıdan imzalı foto alan yetkili -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük -------------------------------------------------
-görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek -----------------------------------------------------
-eee biriyle tartışıp peş peşe bağırırken ordan biri çıkacak. Flood yapmayalım lütfen herkes sırayla bağırsın. | |
|
| |
'cLown #. Admin
Mesaj Sayısı : 8948 Yaş : 31 Doğum tarihi : 13/03/93 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
BeLLaSh♥ Emekli
Mesaj Sayısı : 6453 Yaş : 29 Doğum tarihi : 11/10/95 Kayıt tarihi : 10/11/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) Paz 29 Mart 2009, 12:40 | |
| | |
|
| |
♥CeMr(E)dİ(s) EskiToprakÜye
Mesaj Sayısı : 5799 Yaş : 29 Doğum tarihi : 13/04/95 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) Paz 29 Mart 2009, 15:15 | |
| | |
|
| |
cRescent* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 3426 Yaş : 26 Doğum tarihi : 27/07/98 Kayıt tarihi : 29/08/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) Ptsi 30 Mart 2009, 18:48 | |
| Sağol +rep | |
|
| |
βέαutifuL* VİP ÖzelÜye
Mesaj Sayısı : 2292 Yaş : 30 Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 19/10/08 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) Salı 21 Nis. 2009, 19:14 | |
| | |
|
| |
meLLies..* StilistAdmin
Mesaj Sayısı : 4233 Yaş : 29 Doğum tarihi : 02/06/95 Kayıt tarihi : 14/02/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) C.tesi 06 Haz. 2009, 18:51 | |
| | |
|
| |
VickyRocker GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1941 Yaş : 27 Doğum tarihi : 25/06/97 Kayıt tarihi : 07/07/09 Uyarı Seviyesi : Takımım :
| |
| |
meLLies..* StilistAdmin
| |
| |
BeLLa♥ GözdeÜye
Mesaj Sayısı : 1120 Yaş : 26 Doğum tarihi : 02/05/98 Kayıt tarihi : 03/09/09 Takımım :
| Konu: Geri: Forum Aşıklarının Sonu :) Paz 06 Eyl. 2009, 09:44 | |
| | |
|
| |
| Forum Aşıklarının Sonu :) | |
|